Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Kurši" pēdējo trešdaļu neizturēja

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Kurši" pēdējo trešdaļu neizturēja
"Latvijas Avīze/LU" priecājas par kārtējo vārtu guvumu.
Foto: Romualds Vambuts

Liepājas "Kurši" Latvijas florbola čempionāta kārtējā spēlē divas trešdaļas spēja kaut cik cīkstēties ar "Latvijas Avīzi/LU", tomēr pēdējā trešdaļā ielaistie deviņi vārti bija pārāk daudz, lai izvairītos no sagrāves - 4:16.

Spēles sākums nekādi neatbilda spēles gala rezultātam. Piektajā minūtē spēles rezultātu atklāja un vadībā izvirzījās "Kurši", kad Mārtiņš Matuks, kurš jau 2. minūtē nopelnīja 2 minūtes, guva vārtus. "Latvijas Avīzei/LU" veiksme uzsmaidīja tikai 11. minūtē, kad Ainārs Juškēvičs izlīdiznāja rezultātu. Vēl vairāk, pēc 59 sekundēm Pēteris Freimanis dubultoja rezultātu viesiem. Tomēr mājinieki parādā nepalika un 5 minūtes pirms pārtraukuma Edgars Poņemeckis izlīdzināja rezultātu. Tomēr pēdējās 2 minūtes "Kuršu" izpildījumā nebija tās labākās, kas atspoguļojās ne tikai laukumā, bet arī rezultātā. Līdz pārtraukumam Pēteris Freimanis un Andis Blinds pacentās izvirzīt savu komandu vadībā ar +2. Pēc 20 minūtēm rezultāts 4:2 par labu viesiem.

Kā "avīžnieki" pirmo trešdaļu noslēdza, tāpat iesāka arī otro. 22. minūtē Kārlis Bulāns, bet 29. Jānis Anis (vairākumā) sagādāja mājiniekiem nepatīkamus momentus, gūstot vārtus. 30. minūtē vārtus guva arī "Kurši" Ginta Siliņa personā. Tālākā spēle bija bagāta ar noraidījumiem. Pa abām komandām tika noraidīti 4 spēlētāji. Tomēr labumu no šīs situācija guva viesi. Pēteris Freimanis izvirzīja "Latvijas Avīzi/LU" vadībā jau ar 7:3. Bet Edgars Dzeguze no "Latvijas Avīzes/LU" 9 sekundes pirms pārtraukuma nopelnīja 2 minūtes par protestēšanu.

Pēdējā trešdaļa "Kuršiem" pavisam neveiksmīga. Ainārs Juškēvičs un Pēteris Freimanis mājinieku zārkā iesita vēl divas naglas. Kaut arī Kārlis Kvāls guva "Kuršiem" ceturtos vārtus, tomēr turpmākā spēle aizritēja "Avīzes" zīmē. Viesi veica izrāvienu 7:0, pie tam vienus no vārtiem guva "Kuršu" komandas pārstāvis. Beigās viesi svinēja likumsakarīgu uzvaru ar rezultātu 16:4.

Ļoti rezultatīvu sniegumu viesu rindās nodemonstrēja Pēteris Freimanis, kurš pats guva sešus vārtus, divreiz asistējot arī patneriem. Ainārs Juškēvičs nopelnīja septiņus rezultativitātes punktus (3+4). Tikai nedaudz mazāks guvums Ivo Preisam (1+5).

Latvijas vīriešu virslīgas čempionāts florbolā
"Kurši" - "Latvijas Avīze/LU" 4:16 (2:4, 1:3, 1:9)


Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv>

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-03 19:22, pirms 17 gadiem
eu, Dedumet,vai esi galdnieks, vai domā, ka esi izcils rakstnieks...atradis salīdzinājumus-tad jau LA/LU ir tikai zārcnieki...Rainis atradies...