Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Florbola veterāni otrie Zviedrijā

Latvijas florbola veterāni izcīnījuši otro vietu Eiropas veterānu čempionātā
Zviedrijas pilsētā Malmē, izcīnot divas uzvaras un piedzīvojot divus zaudējumus.

Sākotnēji bija paredzēts, ka sacensības norisināsies trīs dienas, tādēļ latvieši laikus devās ceļā uz Zviedriju. Komandai palīdzīgu roku sniedza arī Latvijas Florbola savienība, apmaksājot brauciena biļetes. Vēlāk gan izrādījās, ka turnīrs tiek saīsināts līdz vienai dienai, tādēļ pirmās divas dienas komandai sanāca aklimatizācijas nolūkos.

Pirmā spēle komandai, kura startēja ar nosaukumu "Team Latvija", bija pret mājiniekiem "Dygnet Runt", kuri izrādījās galvastiesu pārāki – latviešiem zaudējums ar rezultātu 1:10. Otrajā cīņā pret citu zviedru komandu "Team Busslink" izšķīrās vai latvieši iekļūs pusfinālā vai tomēr turnīrs būs beidzies. Izdevās izcīnīt panākumu ar rezultātu 6:4.

Pusfinālā pretī stājās "Team Foxgard Redhawks", kuras sastāvs pārsvarā bija veidots no spēlētājiem, kuri agrāk spēlējuši Nacionālajā Hokeja līgā. Pēc pirmā puslaika bija latviešiem labvēlīgs 2:0, taču otrajā puslaikā zviedri vienus vārtus atspēlēja. Cīņas turpinājumā Latvijas komanda guva vēl divus vārtus, izcīnot panākumu ar rezultātu 4:1. Finālā vēlreiz bija jātiekas ar "Dygnet Runt", pret kuriem tika piedzīvota sagrāve pirmajā cīņā. Šoreiz rezultāts vairs nebija tik ļoti graujošs, pēc pirmā puslaika latviešiem esot iedzinējos ar 1:4, bet cīņas noslēgumā 3:9.

Kā atzinuši paši spēlētāji, viņi ir priecīgi un lepni ar uzrādīto rezultātu. Organizācija gan esot bijusi zemā līmenī, taču tas šoreiz neesot bijis galvenais.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-09-02 09:50, pirms 16 gadiem
Organizācija gan esot bijusi zemā līmenī, taču tas šoreiz neesot bijis galvenais.
Galvenais bija iedzert Absolut!

     [+] [-]

, 2008-09-02 10:35, pirms 16 gadiem
2.vieta no 4 komandām, braši...

     [+] [-]

, 2008-09-02 13:34, pirms 16 gadiem
sastāvs?

     [+] [-]

, 2008-09-02 15:36, pirms 16 gadiem
2.vieta no sešām komandām,ņemot vērā to ka sastāvs nebija pats spēcīgākais ko it kā varēja sapulcināt(cita lieta vai šā vecuma labākie Latvijas spēlētāji uz šīm spēlēm būtu braukuši-bija atļauts spēlēt no 33 gadu vecuma),bet tāpat rezultāts ir ļoti labs jo komanda no Zviedrijas kura uzvarēja šo čempi Latvijas augstākajā līgā varētu cīnīties par medaļām.

     [+] [-]

, 2008-11-13 18:05, pirms 16 gadiem
Super-APSVEICU!