Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ikšķilieši un ādažnieki turpina spēlēt bez zaudējumiem

Ikšķilieši un ādažnieki turpina spēlēt bez zaudējumiem
"Ikšķiles" florbolisti saņem ''trenera'' uzmundrinājumu

Foto: Kristīne Tauriņa

Jūnija pēdējā dienā florbola turnīrā „Vasaras līga 2009” Vīriešu A grupā pie kārtējām divām uzvarām tika "Ikšķile", pieveicot buldogus no Ķekavas ar 23:6 un "Kvinta Plus" ar 11:5. Vīriešu B2 grupas līdervienību cīņā pārāki bija ādažnieki, sakaujot "Lattelecom/Optimisti" ar 8:5.

Šovakar noslēdzās garākā vasaras turnīra florbolā pirmais mēnesis ar trim vīriešu spēlēm. Laukumā vispirms nūjas krustoja "Ikšķile" un "Bulldogs". Par to, ka buldogiem no Ķekavas šī spēle nesolīs neko patīkamu, liecināja ne vien Ikšķiles atrašanās līderpozīcijā Vīriešu A grupā, bet arī fakts, ka komandai nevarēs palīdzēt tās pamatvārtsargs Indriķis Siliņš. Ikšķilieši ātri vien salauza pretiniekus, puslaikā ejot ar solīdu pārsvaru 13:5. Pēc pārtraukuma "Ikšķile" turpināja velties pāri buldogiem kā lavīna, nelīdzēja ar dinamieša Ginta Meijas debija vārtsarga pozīcijā. Spēles finālsvilpei skanot, rezultāts graujošs - 23:6 "Ikšķiles" labā. Laurim Vidzim no "Ikšķiles" astoņi rezultativitātes punkti - 5 gūti vārti un 3 rezultatīvas piespēles, savukārt zaudētāju sastāvā Matīsam Jansonam hat-trick.

Nākamā spēle bija starp abām Vīriešu B2 grupas līdervienībām - "Ādaži" un "Lattelecom/Optimisti". Abas komandas līdz šim bija izcīnījušas pa divām uzvarām divās spēlēs. Kā izrādījās, pēc šīs dienas grupas galvgalī nostāsies vienīgi ādažnieki, kuri spēja noturēt sākumā iegūto pārsvaru, spēles gaitā izturēt vairākus mazākumus, kā arī neļaut pretiniekiem realizēt bullīti. Tādējādi "Ādaži" svinēja trešo uzvaru ar 8:5. Trīs vārtus guva Eduards Timofejevs, pēdējo reizi bumbiņu raidot jau tukšos vārtos.

"Ikšķile" aizvadīja vēl vienu spēli, šoreiz sīvākā spēlē tika izcīnīta ceturtā uzvara turnīrā. Šoreiz sagādājot otro zaudējumu pēc kārtas "Kvinta Plus" vienībai ar rezultātu 11:5. Ar šo uzvaru ikšķilieši ir pierādījuši, ka ir vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru Vīriešu A grupā un galveno balvu no „Z sports” 500 LVL vērtībā.

Rīt laukumā vispirms dosies Vīriešu B1 grupas komandas - "Lido" un "Pārdaugavas Komētas", pēc tam laukumā nūjas krustos "Florbolam.lv" ar "Fastum/Lino.lv". Pēdējā spēlē rīdzinieki mēģinās tikt pie otrās uzvaras trijās spēlēs pret "SJPPZZ", kuri vēl nav guvuši nevienu uzvaru.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv