Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Vasaras florbola sezona sāksies 9.jūnijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vasaras florbola sezona sāksies 9.jūnijā
Epizode no Latvijas florbola čempionāta
Foto: Mārtiņš Šults (floorball.lv)

9.jūnijā, A/C "Lido", plkst. 19:00 tiks atklāts lielākais vasaras florbola turnīrs - Vasaras Florbola Līga. Atklāšanu sāks spēle starp vasaras turnīru nepārspēto "Kvinta Plus" un "Florbolam.lv" komandu, kurā spēlēs vairāki Latvijas izlases hokejisti.

Kā tika ziņots iepriekš, tad sākums bija paredzēts jau pirmajā nedēļā, taču ar tehniskajiem sarežģījumiem sakarā ar seguma ieklāšanu, atklašana tiek pārcelta uz jauno nedēļu.

"Esmu tiešām pateicīgs par to, ka tik daudz komandas ir izrādījušas savu interesi par turnīru! Biju arī patīkami pārsteigs par to, ka Latvijas hokeja zvaigznes ir izrādījušas interesi spēlēt sporta veidu, kas no vienas puses ir tik tuvs hokejam, bet tajā pašā laikā ir tik atšķirīgs. Ceru, ka varēsim lieliski saspēlēties. Šī turnīra galvenais mērķis ir apvienot florbolistus arī vasaras sezonā un mēģināt izveidot augsta līmeņa turnīru, kurā piedalās Latvijā atpazīstami sportisti. Ceru, ka izdosies," piebilst biedrības "Florbolazinas.lv " valdes priekšsēdētājs Jānis Jansons.

Uz turnīru patreiz ir pieteikušās 8 komandas A.līgā un 13 komandas B.līgā. Savukārt sieviešu līgas reģistrācijai šodien ir pēdējā diena.

Sīkāku informāciju par turnīru ir piejama florbolazinas.lv: Florbolaziņas

informāciju sagatavoja:
Ilja Olijevskis,
Vasaras Florbola līgas koordinātors

  +1 [+] [-]

, 2009-06-01 18:42, pirms 15 gadiem
nu jaa izskataas, ka pirmajaa speelju dienaa (9ajaa juunijaa) nebuushu, jaabrauc uz liepaaju basis skatiities