Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR "Virtus.pro" pārliecinoši iekļūst "cs_summit 7" turnīra pusfinālā

YEKINDAR "Virtus.pro" pārliecinoši iekļūst "cs_summit 7" turnīra pusfinālā
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: pro100

Latvijas esportista Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā Krievijas "Virtus.pro" komanda šodien izcīnīja uzvaru datorspēles "Counter strike:GO" "cs_summit 7" turnīra ceturtdaļfinālā, ar 2:0 pieveicot Zviedrijas vienību "Ninjas in Pyjamas".

Jāatzīmē, ka līdz šim turnīrā "Virtus.pro" pagaidām nav zaudējusi nevienu karti, visus mačus uzvarot ar 2:0. Abas komandas jau grupu turnīrā reizi bija tikušās, un toreiz Gaļinska komanda ļāva pretiniekiem izcīnīt uzvaru vien 11 raundos visā spēlē. Šodienas tikšanās sākās ar "NiP" izvēlēto "Mirage" karti, kurā jau pirmajā puslaikā aizsardzības jeb CT pusē YEKINDAR komanda parādīja lielisku sniegumu, izvirzoties vadībā ar 10:5. Arī uzbrukuma jeb T pusē sniegums bija veiksmīgs, kā rezultātā uzvara pirmajā kartē ar 16:12. Gaļinskim gan nepārāk veiksmīgs sniegums (16-23; 0.83), kamēr pārliecinošs līderis bija YEKINDAR komandas biedrs Džami Jame Ali ar 28 punktiem un reitingu 1.75.

Otrajā kartē, kas bija "Virtus.pro" izvēlētā "Dust2", pirmais puslaiks tika aizvadīts samērā līdzīgi, "Ninjas in Pyjamas" to noslēdzot nelielā vadībā ar 8:7. Otro puslaiku gan YEKINDAR komanda iesāka lieliski, CT pusē pirmajos desmit raundos iegūstot astoņus punktus un nokļūstot viena punkta attālumā no uzvaras. Nākamos četrus gan uzvarēja zviedru komanda, taču ar piekto mēģinājumu "Virtus.pro" nodrošināja sev uzvaru - 16:14.

Visā mačā Marekam YEKINDAR Gaļinskim 33 punkti (33-42) un sliktākais reitings komandā (0.92). Pusfināls Gaļinska "Virtus.pro" paredzēts rīt, kad trijos dienā jātiekas ar "Mousesports", kuras sastāvā spēlē arī divi Baltijas valstu pārstāvji - Robins ropz Kūls no Igaunijas, kā arī lietuviešu spēlētājs Aurims Bynas Pipirs. Pagājušajā gadā Bynas uz brīdi bija arī broky komandas biedrs "FaZe" komandā, kura turnīru jau beigusi, paliekot ceturtajā vietā grupā un nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234622...


, 2021-01-30 19:45, pirms 3 gadiem
hehe,nekad nedomāju, ka ko tādu varēs lasīt pie sporta ziņām.

Latvijas esporta treneris oficiāli pievienojies slavenajai "fnatic" komandai

Latvijas esporta treneris Miks Siliņš oficiāli pievienojies "fnatic" organizācijai kā "Counter Strike 2" komandas trenera palīgs, pavēstījusi "fnatic".
Foto: FIA Motorsport Games

Dāvis Bite izcīna iespēju pārstāvēt Latvijas komandu FIA "Motorsport Games"

Šogad Valensijā, Spānijā, norisināsies FIA "Motorsport Games". "Latvia Racing League" rīkoja Latvijas pārstāvja atlasi divās kārtās.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".