Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR Ķelnes turnīrā pārstāvēs spēcīgo Ziemeļamerikas komandu ''Liquid''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

YEKINDAR Ķelnes turnīrā pārstāvēs spēcīgo Ziemeļamerikas komandu ''Liquid''
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: brcho/HLTV

Latviešu esportists Mareks YEKINDAR Gaļinskis ''Intel Extreme Masters'' turnīrā pārstāvēs Ziemeļamerikas komandu ''Liquid'', aizstājot Ričardu shox Papilonu. Sacensības no 7. līdz 17. jūlijam norisināsies Vācijas pilsētā Ķelnē.

Jau ziņojām, ka latviešu esportists YEKINDAR pēc savas iniciatīvas pameta krievu esporta organizāciju ''Virtus.pro''. Pagājušajā svētdienā latvietis savā ''Twitter'' kontā ziņoja, ka vienojies ar krievu komandu par oficiālu sadarbības pārtraukšanu, nonākot pilnvērtīga brīvā aģenta statusā.

Uz Ķelnē notiekošo ''Intel Extreme Masters'', kas ir viens no sezonas pēdējiem lielajiem turnīriem, YEKINDAR pievienosies Ziemeļamerikas vienībai ''Liquid'', tādējādi pirmo reizi karjerā spēles laikā komunicējot angliski.

Paredzēts, ka ''Liquid'' Ķelnē pārstāvēs trīs amerikāņi (Džonatans EliGE Jablonovskis, Niks nitr0 Kanella, Džošs oSee Oms), kanādietis (Kīts NAF Markovičs) un jau minētais latvietis.

Tiesa, YEKINDAR komandai pievienojies kā ''stand-in'' spēlētājs. Viņš Ķelnes turnīrā aizstās vienības veterānu Ričardu shox Papilonu.

ESL publicētajā pasaules rangā ''Liquid'' atrodas 12. pozīcijā.

''Intel Extreme Masters'' Ķelnē norisināsies no 7. līdz 17. jūlijam.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/news/34101/yek...

  +3 [+] [-]

, 2022-06-22 09:11, pirms 2 gadiem
Jekijam jāpārorientējas - bļģ un nhui vietā būs jāsaka sh*t un f*ck.

     [+] [-]

, 2022-06-22 11:07, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Jekijam jāpārorientējas - bļģ un nhui vietā būs jāsaka sh*t un f*ck.
Labāk ma*ka un p*su.