Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Arī YEKINDAR komanda kvalificējas ''Major'' turnīram Antverpenē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī YEKINDAR komanda kvalificējas ''Major'' turnīram Antverpenē
Mareks YEKINDAR Gaļinskis Katovices arēnā. Foto: HLTV

Šodien CS:GO sacensībās Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē svarīgu uzvaru izcīnīja Mareka ''YEKINDAR'' Gaļinovska komanda ''Outsiders'', kas ar 3:2 pārspēja SAW. Tas ļāva tai nodrošināt vietu ''Major'' turnīrā Antverpenē, kas notiks no 9. līdz 22. maijam.

Mareks YEKINDAR Gaļinovskis šodien ar komandu ''Outsiders'' izcīnīja svarīgu uzvaru Rumānijas galvaspilsētā notiekošajās Eiropas reģionālās kvalifikācijas turnīra A grupā, kur komandas cīnās par iekļūšanu ''Major'' turnīram Atverpenē. Vakar ceļazīmi uz šo nozīmīgo turnīru ieguva Helvija broky Saukāna ''FaZe Clan'', bet šodien pievienojās arī ''Outsiders'', kas guva trešo panākumu ar 2:1 pār SAW.

Līdz piektajai spēlei ''Outsiders'' bija guvusi divas uzvaras, bet divas reizes zaudējusi. ''Outsiders'' uzvarēja pirmajā kartē ar 16:14, bet zaudēja otrajā kartē ar 10:16. Izšķirošajā trešajā kartē YEKINDAR pārstāvētā komanda uzvarēja ar 19:16, tādējādi gūstot nozīmīgu panākumu.

YEKINDAR neaizvadīja spožāko spēli, tās laikā iekrājot bilanci 61-74 un reitingu 0.98, kas bija tikai ceturtais labākais komandā. Labāko reitingu komandā sasniedza Jevgēņijs ''FL1T'' Ļebedevs, kurš sasniedza bilanci 74-55 un reitingu 1.29.

''Outsiders'' turnīrā piedalās kā neitrālā komanda. Antverpenes "Major" turnīrs norisināsies no devītā maija līdz 22. maijam, un tā kopējais balvu fonds būs viens miljons dolāru, no kuriem uzvarētāji iegūs pusmiljonu dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/stats?event=6381