Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

broky un "FaZe" kvalificējas "Major" turnīram Antverpenē

Rolands Eliņš

broky un "FaZe" kvalificējas "Major" turnīram Antverpenē
"FaZe" ar broky (otrais no kreisās) sastāvā. Foto: @brcho_ / HLTV

Datorspēles CS:GO sacensībās Rumānijā Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā komanda "FaZe Clan" ar 2-0 apspēlēja MOUZ un kvalificējās pavasara lielākajam turnīram "PGL Major Antwerp 2022", turklāt, visticamāk, varēs to sākt no otrās kārtas.

Bukarestē norisinās Eiropas reģionālās kvalifikācijas turnīra A grupa, kurā piedalās 16 komandas. Astoņas labākās izcīnīs "Major" ceļazīmi, turklāt četras labākās kvalificēsies uzreiz "Major" otrajai kārtai jeb "Legends stage". Šo automātisko statusu iegūs tikai astoņas komandas (no visiem reģioniem), un pie vienas šādas ceļazīmes šodien tika "FaZe Clan" (vēl gan pastāv teorētisks scenārijs kvalifikācijas sarežģītajā sistēmā, ka citu komandu rezultātu dēļ Ukrainas "Natus Vincere", kurai arī bilance 3-1, tiek izsēta augstāk - tādā gadījumā "FaZe" spēlēs "Major" arī pirmajā kārtā).

"FaZe" pirmajās trīs kvalifikācijas spēlēs bija guvusi divas uzvaras un cietusi zaudējumu pret Vācijas BIG. Taču šodienas spēlē pret MOUZ komandu "FaZe" tāpat varēja nodrošināt vietu "Major", kas arī pārliecinoši izdevās, uzvarot ar 2-0.
"FaZe" vispirms sagrāva MOUZ ar 16:5 pretinieku izvēlētajā kartē "Nuke", bet pēc tam novadīja spēli līdz uzvarai ar panākumu "Inferno" kartē ar 16:11.

broky bija otra labākā statistika savā komandā, izceļoties ar 34-25 un reitingu 1.34, kas bija tikai nedaudz sliktāks nekā kanādietim Raselam Twistzz van Dulkenam (1.37 un 40-25). Savukārt pretinieku rindās ar 32-37 labākais bija lietuvietis Aurims Bymas Pipirs.

broky komandai šis bija kārtējais veiksmīgais turnīrs pēc kārtas, un "FaZe" saglabā pārliecinošu pirmo vietu pasaules rangā.

Savukārt "Outsiders" ar Mareku YEKINDAR Gaļinski sastāvā ar 2-1 pieveica "Dignitas", gūstot savu otro uzvaru un attiecīgi saglabājot izredzes kvalificēties "Major" turnīram. Mareks spēli pabeidza ar statistiku 67-58 un reitingu 1.22, kas bija otra labākā statistika komandā.

Rītdien "Outsiders", kas turnīrā piedalās kā neitrāla komanda, par trešo uzvaru cīnīsies pret SAW vienību no Portugāles, kas pasaules rangā ieņem 31. vietu.

Antverpenes "Major" turnīrs norisināsies no devītā maija līdz 22. maijam, un tā kopējais balvu fonds būs viens miljons dolāru, no kuriem uzvarētāji iegūs pusmiljonu dolāru.

Izmantotie resursi:
CS:GO News & Coverage | HLTV.org

     [+] [-]

, 2022-04-19 20:58, pirms 2 gadiem
norisināsies no devītā maija līdz 22. maijam

     [+] [-]

, 2022-04-19 21:44, pirms 2 gadiem
Knapi nažu raundā izlīda, es jau domāju, ka zaudēs

     [+] [-]

, 2022-04-20 03:22, pirms 2 gadiem
Ragazzi rakstīja: Knapi nažu raundā izlīda, es jau domāju, ka zaudēs
Nažu raundā baigi uz nažiem bija
Bet nu broky saukants lieliski nocīnijās ar zobenu
Un pistołu raundā vińam vispār nav pretinieku