Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR un "Virtus.pro" ar zaudējumu sāk "FunSpark ULTI 2020 Europe Final" turnīru

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR un "Virtus.pro" ar zaudējumu sāk "FunSpark ULTI 2020 Europe Final" turnīru
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: HLTV

Datorspēles CS:GO turnīru "FunSpark ULTI 2020 Europe Final" ar zaudējumu sākusi latviešu esportista Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā "Virtus.pro" , kas ar 2-0 (11:16, 23:25) piekāpās Krievijas "ForZe".

Pēc izstāšanās no "ESL Pro League" turnīra YEKINDAR un "Virtus.pro" divas nedēļas bija brīvas, kuru laikā latviešu esportists atrada laiku arī sarunai ar mūsu portālu. Taču šodien pauze beigusies, un atsākas turnīri. Šonedēļ "Virtus.pro" piedalās "FunSpark ULTI 2020 Europe Final" turnīrā, kur starp astoņām komandām tā tiek uzskatīta par favorīti, bet jau 29. aprīlī sāksies "DreamHack Masters Spring 2021" turnīrs - tajā jau pirmajā kārtā pirmo reizi augstākajā līmenī tiksies abi labākie latviešu CS:GO spēlētāji - YEKINDAR un "Virtus.pro" tiksies ar Helviju broky Saukantu un "FaZe".

Turnīru gan šoreiz "Virtus.pro" neizdevās iesākt veiksmīgi. Pret "ForZe", kas pasaules rangā atrodas necilajā 46. vietā, tika piedzīvots zaudējums ar 0-2. Pirmajā kartē "Mirage" VP zaudēja ar 11:16, bet savā izvēlē "Overpass" izdevās atspēlēties no 4:11, tomēr trešajā papildlaikā tomēr YEKINDAR komanda piedzīvoja zaudējumu - 23:25. Gaļinskim statistika 48-59, reitings 0.94.

"Virtus.pro" līdz ar to nosūtīta uz apakšējo zaru, kur ceturdien tā spēlēs ar Somijas komandu HAVU. Turnīra balvu fonds ir 250 tūkstoši ASV dolāru, no kuriem lauvas tiesu saņems pirmās vietas ieguvēja - 150 tūkstošus.

Izmanotie resursi:
https://www.hltv.org/events/5454/fu...