Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR komanda nonāk soļa attālumā līdz "Major" otrās kārtas sasniegšanai

Rolands Eliņš

YEKINDAR komanda nonāk soļa attālumā līdz "Major" otrās kārtas sasniegšanai
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: HLTV

Antverpenes "Major" turnīrā, kurā datorspēles CS:GO sacensībās tiek sadalīts balvu fonds miljons dolāru apmērā, Latvijas esportista Mareka YEKINDAR pārstāvētā komanda "Outsiders" ar 16:9 pieveica Ziemeļamerikas komandu "Complexity", uzlabojot savu bilanci uz 2-1. Lai tiktu nākamajā kārtā, nepieciešamas trīs uzvaras.

Vakardien "Major" turnīra pirmajā dienā "Outsiders" guva vienu uzvaru un vienreiz zaudēja, kas nozīmēja, ka šodien bija jāpiedalās vidējā zara spēlē. Pretim stājās "Complexity", kas pasaules rangā ieņem 24. vietu.

Pēc visnotaļ līdzvērtīga pirmā puslaika "Overpass" kartē, kurā "Outsiders" uzvarēja ar 8:7, pēc apmainīšanās ar pusēm YEKINDAR komanda droši noveda spēli līdz uzvarai 16:9.

YEKINDAR atzīmējās ar statistiku 20-18 un reitingu 1.30, kas bija otrs labākais komandā aiz Džami Jame Ali, kuram izcila spēle – statistika 23-5 un reitings 1.77.

Turnīra sistēma paredz, ka "Major" pirmajā kārtā sacenšas 16 komandas, no kurām astoņas komandas tiks uz otro kārtu. Lai to paveiktu, jāuzvar trīs spēlēs no piecām.

Rītdien "Outsiders" būs pirmā iespēja garantēt sev vietu otrajā kārtā, kur ar pārējām komandām jau gaida arī Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe". Rītdien spēle būs jāaizvada jau formātā līdz divām uzvarētām kartēm. Ja YEKINDAR komanda pie panākuma netiks, viss būs jāatliek uz piekto spēli, kas paredzēta 12. maijā.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/235611...

     [+] [-]

, 2022-05-10 20:29, pirms 2 gadiem
Marex ir malacis! Ceru ka kvalificēsies otrajai kārtai. Liels panākums Latvijas sportā