Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

13.jūlijs sportā

Agris Suveizda

13.jūlijs sportā
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Piedāvājam atskatu uz 13.jūlija notikumiem Latvijas un pasaules sportā.

- FIVB Gštādes "Grand Slam" turnīra ceturtdaļfinālu sasniedza Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kas divos setos apspēlēja austriešus Hūberu un Seidlu. Vēlāk gan tika piedzīvots zaudējums pret amerikāņiem Gibu un Rozentālu, tādējādi ierindojoties dalītā piektajā vietā

- Latvijas U20 sieviešu basketbola valstsvienība ar rezultātu 71:48 uzvarēja Maķedonijas izlasi un, pateicoties labvēlīgiem iznākumiem pārējās vakara spēlēs, nodrošināja trešo vietu un ceļazīmi uz A divīziju.

- Beļģijas pilsētā Deselā tika aizvadītas Eiropas BMX čempionāta priekšpēdējās kārtas sacensības elites un junioru grupās. Vīru elites grupā otro uzvaru šī gada Eiropas čempionātu posmos izcīnīja Edžus Treimanis. Liels panākums arī Rihardam Veidem, kurš lielajā elites finālā finišēja otrais.

- Latvijas izlases futbolists Ivans Lukjanovs karjeru turpinās Volgogradas "Rotor". 26 gadus vecais Lukjanovs pagājušo sezonu pabeidza citā Krievijas pēc spēka otrās līgas komandā Astrahaņas "Volgar", bet pēc sezonas beigām bija jauna kluba meklējumos.

- Pirmās uzvaras šajā SMScredit.lv Virslīgā svinēja "Metta"/LU un "Ilūkste". Vispirms rīdzinieki izbraukumā ar 2:1 izrāva uzvaru pret "Jūrmalu", bet "Ilūkste" savā laukumā ar identisku rezultātu apspēlēja "Jelgavu"
.