Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

11.aprīlis sportā

Agris Suveizda

11.aprīlis sportā
Oļegs Znaroks
Foto: dynamo.ru

Piedāvājam ieskatu 11.aprīļa galvenajos notikumos sportā.

- Latvijas hokeja izlases treniņiem pievienojās aizsargs Ralfs Freibergs, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Boulingrīnas štata universitātes komandā NCAA.

- Pirmo uzvaru Gagarina kausa izcīņas finālā svinēja Čeļabinskas "Traktor", kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dynamo". Sērijā ar 2-1 vadībā ir maskavieši.

- Šodien Latvijas Volejbola federācijas komisijas sēdē tika nolemts, ka Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš nestartēs pirmajā FIVB Pasaules kausa posmā, kas notiks šā mēneša beigās.

- Atēnu "Panathinaikos" saspringtā galotnē izrāva uzvaru Eirolīgas ceturtdaļfināla otrajā spēlē Barselonā. Izšķirošo tālmetienu tikai 8.4 sekundes līdz pamatlaika beigām iemeta Dimitris Diamantidis, un Grieķijas klubs ar 66:65 pārspēja "Barcelona". Sērijā rezultāts kļuvis nezšķirts 1-1.

- Noskaidrotas trīs no četrām Eiropas līgas pusfinālistēm. Londonas "Chelsea" izbraukumā ar 2:3 piekāpās Kazaņas "Rubin", tomēr sērijā bija pārāka ar 5:4. Pusfinālā iekļuva arī "Benfica" un "Fenerbahce", bet "Basel" un "Tottenham" pāra uzvarētājs tiks noskaidrots pagarinājumā vai, iespējams, pēcspēles sitienu sērijā.

- Cīņu par iekļūšanu play-off turpina Losandželosas "Lakers", kas ar septiņu punktu pārsvaru uzvarēja Portlendas "Trail Blazers" (113:106). Ar 47 punktiem izcēlās "Lakers" zvaizgne Kobe Braients.



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja