Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2400, Did:0, useCase: 3

4.aprīlis sportā

Agris Suveizda

4.aprīlis sportā
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Piedāvājam ceturtā aprīļa galveno notikumu sportā īsu apkopojumu.

- Latvijas hokeja izlase otro vakaru pēc kārtas atzina Čehijas valstsvienības pārākumu - 0:1. Vienīgie vārti krita jau pirmajā trešdaļā.

- Rīgas VEF amerikānis Ērls Džerods Roulends atzīts par VTB līgas regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju.

- Par otro KHL Gagarina kausa finālisti kļuva Čeļabinskas "Traktor", kas Austrumu finālsērijas septītajā spēlē pamatlaika pēdējā minūtē izrāva uzvaru pret Kazaņas "Ak Bars" (2:1). Lauris Dārziņš bija atstāts rezervē.

- Pirmo turnīru kopā aizvadīja jaunizveidotais Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kas Turcijā piedzīvoja divus zaudējumus un ieņēma 25.vietu. Pļaviņa un Pēdas galvenā prioritāte Turcijā gan ir treniņplāna izpildīšana.

- Noskaidrotas visas Eirolīgas ceturtdaļfinālistes. Pēdējā "Top 16" kārtā vietu ceturtdaļfinālā izrāva "Caja Laboral", kas no F grupas labāko četrinieka izstūma Rima Kurtinaiša vadīto "Khimki".

- Latvijas volejbola čempionātā turpinājās cīņa par bronzas godalgām. Daugavpils Universitāte bija ļoti tuvu otrajai uzvarai divās spēlēs, taču "Lāse-R" piektajā setā atspēlēja piecu punktu deficītu un izcīnīja fantastisku uzvaru.