Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Fāvrs NFL tomēr neatgriezīsies

Fāvrs NFL tomēr neatgriezīsies
Brets Fāvrs
Foto: AFP

Nacionālās Futbola līgas (NFL) zvaigzne Brets Fāvrs, kurš bija licis noprast, ka pēc otrās aiziešanas no sporta atkal atgriezīsies NFL un spēlēs Minesotas "Vikings" komandā, izlēmis, ka tomēr komandai nepievienosies.

Kā ziņo Minesotas mediji, "Vikings" komandas treneris Breds Čaildress saņēmis no saspēles vadītāja īsziņu, kurā tas informējis komandu, ka NFL līgā neatgriezīsies un savu deviņpadsmito sezonu neaizvadīs, jo uzskata, ka vairs nav fiziski gatavs spēlēt līgā.

"Tā bija reta iespēja - sadarboties ar Slavas zāles cienīgu spēlētāju, kurš labi pārzina mūsu divīzijā notiekošo (Fāvrs gandrīz visu karjeru aizvadījis Grīnbejas "Packers", kas spēlē vienā divīzijā ar "Vikings" - aut.)," īso intrigu par iespējamo Fāvra atgriešanos komentēja treneris.

Fāvrs pēc 16 sezonām Grīnbejas "Packers" rindās pēc 2007.gada sezonas lika punktu spēlēšanai NFL, taču jau drīz atkal izrādīja interesi par atgriešanās iespējām un noslēdza līgumu ar Ņujorkas "Jets", no kurienes pēc sezonas tika atlaists un otro reizi paziņoja par karjeras beigām. Tomēr pēc maijā veiksmīgi veiktās rokas operācijas atkal parādījās baumas, ka saspēles vadītājs varētu turpināt spēlēt un šoreiz pievienoties "Vikings". Fāvrs visu vasaru aizvadīja treniņus kopā ar kādas vidusskolas komandu, un vēl pirms pāris nedēļām personiski apgalvoja žurnālistiem, ka ar roku viss ir kārtībā un nav nekādu ar veselību saistītu šķēršļu karjeras turpināšanai.

Izmantotie resursi:
nfl.com

     [+] [-]

, 2009-07-29 01:29, pirms 15 gadiem
bija jau arii laiks, mest mieru... Apnikusi jau bija visa shitaa kjeemoshanaas vinja izpildijumaa divu vasaru garumaa...

     [+] [-]

, 2009-07-29 01:42, pirms 15 gadiem
ļoti stulbi sanāca aiziešana no GBP, tomēr respect par visu padarīto

Go GBP, go A-rod!

     [+] [-]

, 2009-07-29 02:06, pirms 15 gadiem
Gudrs lēmums, nav ko sevi mocīt. Tiesa tagad Vikings nav īsti kārtīga starta QB - pretendē tikai bizotājs Džeksons un vecais Rozenfels, ar Bretu situācija būtu daudz labāka.

     [+] [-]

, 2009-07-29 02:17, pirms 15 gadiem
bet nu par bretu runājot - ja jau viņš saka, ka nav gatavs spēlēt, tad tiešām arī nav, savādāk jau noteikti būtu izmantojis šo iespēju. un no vienas puses taisni vai žēl, jo būtu interesanti redzēt kā gb viņu divas reizes šosezon noliek pie vietas.
go packs, hehe.
bet nu svarīga arī ziņa, ka eagles def cordinators džonsons aizgājis citos medību laukos.

     [+] [-]

, 2009-07-29 02:54, pirms 15 gadiem
Mja, Eagles ir zaudējuši vienu no labākajiem DC līgā, tas varētu atstāt paliekošas sekas šosezon. Eagles vērtība uzreiz zemāka...

     [+] [-]

, 2009-07-29 09:57, pirms 15 gadiem
Favrs, kā pats izteicās, pašlaik ir labā formā (labākā kā pirms gada), taču itkā vnk negribot vairs ņemties, taču, kā precīzi piezīmēja NFL Access vadītāji, tas nenozīmē, ka Favrs septembra sākumā nevar pamosties un izdomāt, ka tomēr turpinās spēlēt... .

Taču ar šito paziņojumu ir atrisinājušies arī cits jautājums saistībā ar pēdējo laiku NFL "skaļāko" ziņu - Maikls Viks jau nu toč tagad ir ĻOOOTI tuvu spēlēšanai Minesotā.

Tāpat tagad baigi aktīvi turpinās "Rotlisbergera lieta"... jau drīz sāks saukt visādus šamaņus, lai noskaidrotu, kā tad tur īsti bija pirms gada, kkādā tur viesnīcā... .

Bet nu Filadelfijai (kas man arī nav pavisam sveša komanda) Džima Džonsona aiziešana ir liels zaudējums.

     [+] [-]

, 2009-07-29 10:45, pirms 15 gadiem
Jā jā Ja atkal izdomās spēlēt vienu sezonu, tad visticamāk būtu jāpievieno vēlviens ieraksts pie topika - neveiksmīgākās atgriešanās

     [+] [-]

, 2009-07-29 12:12, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Jā jā Ja atkal izdomās spēlēt vienu sezonu, tad visticamāk būtu jāpievieno vēlviens ieraksts pie topika - neveiksmīgākās atgriešanās
Pagājušo sezonu viņš arī savā aktīvā jau nu nevarētu ierakstīt...

     [+] [-]

, 2009-07-29 13:41, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pagājušo sezonu viņš arī savā aktīvā jau nu nevarētu ierakstīt...
Nu ja neskaita to, ka viņa piespēles pārtvēra 22 reizes, kas ir lielākais rādītājs līgā un Jets netika pleijofos, tad visai veiksmīga
Fox Sports gan domā savādāk un Favra atgriešanos ierindoja 9. vietā pie "Neveiksmīgākās atgriešanās" sporta vēsturē

     [+] [-]

, 2009-07-29 13:43, pirms 15 gadiem
Protams, ka nevar teikt, ka viņš izgāzās, jo varēja būt vēl sūdīgāk

     [+] [-]

, 2009-07-29 15:16, pirms 15 gadiem
Jā, tagad baigi mēļo par Vika pievienošanos Vikings. Skan reāli, lai gan šiem jau ir līdzīga tipa QB Džeksons.

Kas tad īsti notiek tajā Rotlesbergera lietā? Pats viņš teica, ka nekādus komentārus vairs par to nesniegs, tik pateica to, ka nav seksuāli uzmācies nevienai.

     [+] [-]

, 2009-07-29 19:44, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Jā, tagad baigi mēļo par Vika pievienošanos Vikings. Skan reāli, lai gan šiem jau ir līdzīga tipa QB Džeksons.

Kas tad īsti notiek tajā Rotlesbergera lietā? Pats viņš teica, ka nekādus komentārus vairs par to nesniegs, tik pateica to, ka nav seksuāli uzmācies nevienai.
Tikai kas ir Tra[ne]varis un kas Maikls? Visu cieņu Džeksonam, bet Viks visos aspektos viņu pārtrumpo.

Rotlisbergera lietā tagad tiek pieaicināti visādi "bodī lengvidž spešelists", kuri skatās ierakstu un teorījas bīda, par to melo šams vai nē... pagaidām stāsta, ka nē...

     [+] [-]

, 2009-07-29 19:55, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tikai kas ir Tra[ne]varis un kas Maikls? Visu cieņu Džeksonam, bet Viks visos aspektos viņu pārtrumpo.

Rotlisbergera lietā tagad tiek pieaicināti visādi "bodī lengvidž spešelists", kuri skatās ierakstu un teorījas bīda, par to melo šams vai nē... pagaidām stāsta, ka nē...
Pareizi jau ir jā, Viks ir krietni uzlabota Džeksona versija. Bet prikš kam viņiem ir vajadzīgs ''scrambling'' QB, ja ir līgas labākais RB Pītersons? Vajadzētu tā kā drīzāk kādu drošu roku, kas var attiecīgās situācijās dot lielākas izspēles pa gaisu. Rozenfels tam šķiet tīri atbilstošs, Texans rindās, kad vajadzēja, nospēlēja atzīstami.

Kad redzēju Big Bena komentāru par notikušo, arī man likās, ka viņš saka patiesību, man pašam šitās ķermeņa valodas lietas ļoti interesē, esmu lasījis grāmatas un nopietni spēlēju pokeru. Cerams Benam sūdi nebūs.

     [+] [-]

, 2009-07-29 22:05, pirms 15 gadiem
Bet nekur jau nav teikts, ka tāds atlēts kā Viks obligāti jāizmanto par QB...

     [+] [-]

, 2009-07-29 23:25, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Kad redzēju Big Bena komentāru par notikušo, arī man likās, ka viņš saka patiesību, man pašam šitās ķermeņa valodas lietas ļoti interesē, esmu lasījis grāmatas un nopietni spēlēju pokeru. Cerams Benam sūdi nebūs.
Pokerā tas tiešām noder, īpaši, ja spēlē pret amatieriem un iesācējiem, kā man tas parasti sanāk dzīvajā.

     [+] [-]

, 2009-07-30 00:16, pirms 15 gadiem
Viesturs Lācis rakstīja: Bet nekur jau nav teikts, ka tāds atlēts kā Viks obligāti jāizmanto par QB...
Tiesa, eksperti jau sprieda, ka viņš tomēr ir ''atlēts'' un var spēlēt arī citā pozīcijā. Tomēr šaubos, vai no tā kkas var īpaši iznākt.

     [+] [-]

, 2009-07-30 00:17, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Pokerā tas tiešām noder, īpaši, ja spēlē pret amatieriem un iesācējiem, kā man tas parasti sanāk dzīvajā.
Jep, tie čaļi parasti ir kā uz delnas, dažkārt pat neaizdomājas par to, ko viņi dara un kā tas izskatās no malas.