Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: "Patriots" atsākās runāt par Breidija savainojumu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: "Patriots" atsākās runāt par Breidija savainojumu
Toms Breidijs
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Jaunanglijas "Patriots" atsakās sniegt komentārus par vienības pirmā saspēles vadītāja, Toma Breidija, šīsnedēļas pārbaudes spēlē pret Vašingtonas "Redskins" gūto pleca savainojumu.

Breidijs savainots. Jā/Nē?
Pēc tā kā spēlē pret Vašingtonas "Redskins" Toms Bridijs saņēma spēcīgu spēka pānēmienu no Alberta Heinsvorta puses, saspēles vadītājs pameta laukumu un spēlē vairs neatgriezās. Un lai arī lielākā daļa Ziemeļamerikas žurnālistu un futbola ekspertu ziņo, ka Breidijam ir savainots plecs, komandas galvenais treneris Bils Biličeks noraida šādus apgalvojumus un Breidija neatgriešanos uz laukuma pamato ar to, ka komanda ir vēlējusies dod iespēju uzspēlēt arī citiem saspēles vadītājiem.

Savainojums arī Kesselam
Pie savainojuma šīsnedēļas spēlē ir ticis arī Kanzassitijas "Chiefs" saspēles vadītājs Mets Kessels, kurš vēl nesen noslēdza jaunu ilgtermiņa un daudzmiljonu līgumu ar komandu. Keselam neveiksmīga izrādījās sadursme ar Sietlas "Seahawks" aizsargu Brendonu Mībeinu, kā rezultātā tika savainots kreisās kājas ceļgals. Pēc spēles tika veikts rentgenuzņēmums, taču neko nopietnu tas neparādīja.

Rasela pozīcijas pasliktinās
Ne visai apskaužamā situācijā ir nokļuvis Oklendas "Raiders" saspēles vadītājs Džamarkuss Rasels, kurš aizvadītās nakts spēlē pret Ņūorleānas "Saints" neprata parādīt to sniegumu, kas no viņa tiek gaidīts. Lai gan komandas treneris Toms Keibls neuzskata, ka Rasels aizvadīja pārāk sliktu spēli, citi avoti komandā ziņo, ka Džefs Garsija sezonas laikā varētu tikt pie lielāka spēles laika tieši Džamarkusa vājā snieguma dēļ.

Andrē Smits gatavs parakstīt līgumu
Sinsinati "Bengals" uzbrukuma līnijas bloķētājs, šī gada drafta sestais numurs Andrē Smits. Lai gan ar savu neizlēmību viņš ir nonācis situācijā, kurā nedz izdevīgu līgumu, nedz garantētu spēles laiku iegūt nebūs viegli, pašlaik spēlētājam nekas neatliek, jo jau pēc dažām dienām komandām būs jāpaziņo galīgais sezonas sastāvs un tāpēc Smits ir nolēmis pasteigties. Paredzams, ka jaunais līgums tiks parakstīts tuvāko 48 stundu laikā.

Savainots arī Džeriuss Norvūds
Atlantas "Falcons" otrais pussargs un sitienu atgriezējs Džeriuss Norvūds pēc Sandijego "Chargers" aizsarga Antonio Kromartī spēka paņēmiena, vakardienas pārbaudes spēlē, ir savainojis kreiso ceļgalu un turpmākajā spēlē nepiedalījās.

"Lions" vēl aizvien nav pārliecināta par pirmo numuru
Detroitas "Lions" vēl aizvien nevar izšķirties kurš būs komandas pirmais saspēles vadītājs. Šīsnakts spēlē pret Indianapolisas "Colts" "uzspīdēja" gan Mets Stefords fan Daunte Kulpepers, kas padarīja komandas treneru izvēli vēl grūtāku. Kā ziņo Ziemeļamerikas prese, tad pastāv iespēja, ka sezonu "Lions" uzsāks ar diviem saspēles vadītājiem, kuri spēles laiku dalīs uz pusēm.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
insider.espn.go.com
espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2009-08-30 19:06, pirms 15 gadiem
Heh, Smitam 48 stundas... Čalis sēž lidmašīnā (ja vien jau nav atlidojis) un visdrīzāk būšot jau uz pirmo treniņu trijos dienā.

  -1 [+] [-]

, 2009-08-30 19:13, pirms 15 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-30 19:16, pirms 15 gadiem
Cerams ka nē!!!

     [+] [-]

, 2009-08-30 19:46, pirms 15 gadiem
ee, kaa ar draftu?

     [+] [-]

, 2009-08-30 19:50, pirms 15 gadiem
M8archa rakstīja: ee, kaa ar draftu?
Ar draftu notika nelieli gļuķi, tāpēc tagad tie tiek novērsti un 20.00 visi laipni gaidīti!

     [+] [-]

, 2009-08-30 21:30, pirms 15 gadiem
okee, šodien interesanti - Broncos - Bears, un Dawkins spēlēs - manuprāt Hall of Fame safety..