Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas duelī pārāki "Jets"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ņujorkas duelī pārāki "Jets"
Tomass Džonss
Foto: Getty images

Vakarnakt, Nacionālās futbola līgas (NFL) Ņujorkas komandu, "Giants" un "Jets", duelī, pateicoties mazāk pieļautajām kļūdām un dažām spilgtām izspēlēm uzbrukumā, pārāki, ar 27:25, izrādījās "Jets" futbolisti.

Cīņa bija visai aizraujoša, jo tajā bija gan labas izspēles, gan arī tās vadībā pārmaiņus izvirzījās te viena, te otra koamda. Vispirms spēles rezultātu atklāja "Giants" futbolisti, kad piezemējumu veica Brendons Džeikobss, uz ko arī "Jets" atbildēja ar piezemējumu, veiksmīgs bija – Tomass Džonss. Taču ar to līdzības beidzās – "Giants" realizēja divus brīvsitienus, izvirzoties sešu punktu vadībā.

Uz šādu uzbrukuma izrāvienu "Jets" neatlika nekas cits kā atbildēt ar ne mazāku – piezemējums un arī divi precīzi brīvsitieni pirmo reizi šajā spēlē izvirzīja "Jets" vadībā un, kā vēlāk izrādījās, šos vadības grožus viņi neizlaidīs līdz pat cīņas beigām.

Pēc spēles viens no cīņas galvenajiem varoņiem, Ņujorkas "Jets" jaunais saspēles vadītājs Marks Sančezs dalījās iespaidos par spēli: "Pirmkārt, man bija ļoti svarīgi, ka esmu oficiāli nosaukts par komandas pirmo saspēles vadītāju tas deva papildus pārliecību. Ziniet, tas ir tāpat kā koledžas laikā, kad pēc tam kā esi kļuvis par komandas pirmo numuru, tu runā mazliet savādāk, tu ej mazliet savādāk, un arī uzvedies mazliet savādāk. Un šoreiz tas "savādāk" bija tieši laikā!"

NFL pirmssezonas trešās nedēļas pārbaudes spēles

ViesiMājniekiRezultāts
Džeksonvilas "Jaguars"Filadelfijas "Eagles"32:33
Sentluisas "Rams"Sinsinati "Bengals"24:21
Maiami "Dolphins"Tampabejas "Buccaneers"10:6
Jaunanglijas "Patriots"Vašingtonas "Redskins"27:24
Grīnbejas "Packers"Arizonas "Cardinals"44:37
Indianapolisas "Colts"Detroitas "Lions"17:18
Ņūorleānas "Saints"Oklendas "Raiders"45:7
Bufalo "Bills"Pitsburgas "Steelers"0:17
Tenesī "Titans"Klīvlendas "Browns"17:23
Sanfrancisko "49ers"Dalasas "Cowboys"20:13
Sietlas "Seahawks"Kanzassitijas "Chiefs"14:10
Sandijego "Chargers"Atlantas "Falcons"24:27
Baltimoras "Ravens"Karolīnas "Panthers"17:13
Ņujorkas "Jets"Ņujorkas "Giants"27:25

Izmantotie resursi:
nfl.com
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-08-30 16:27, pirms 15 gadiem
Vinss Jangs atkal nepārliecināja. Dažas labas epizodes mijas ar pilnīgiem idiotismiem. Viņa INT dēļ tika zaudēti 7 punkti un tieši pirms puslaika ar 4 jardiem līdz endzone viņš izvēlējās skriet, tika apturēts pie 1 jarda līnijas un uztaisīja vēl fumble. Vismaz Kerijs Kolinss nospēlēja ļoti labi.

Sančezs atkal parādīja labu sniegumu. Laikam tam mazākumam, kurš pirms drafta teica, ka Stefords ir sliktāks par Sančezu, bija taisnība.