Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sievu nešana jau 1. augustā

Andrejs Siliņš

Vai vīri kļūst stiprāki? Sievas vieglākas? Ir pienācis laiks to noskaidrot un mēroties spēkiem sievu nešanas čempionātā atpūtas parkā „Rāmkalni” ,1. augustā. Uz galvenā sacensību arbitra pleciem gulstas atbildība par sieviešu nervu un vīriešu muskuļu spriedzi.

Turpinot tradīcijas atpūtas parka „Rāmkalni” Team Buliding Academy sadarbībā ar ģenerālsponsoriem „Cēsu alus” un, sponsoriem – „Compensa Life” „Tenax”, „RISIPERE”, informatīvajiem atbalstītājiem – LNT, radio SWH organizē ģimenes pasākumu „Cēsu alus sievu nešanas čempionāts”. Pāris, kurš izrādīsies ātrākais, laimēs ceļojumu uz Stokholmu, ko dāvina „ Jēkaba aģentūra. ‘’

Spēkos mēroties varēs tie pretendenti, kuri būs sasnieguši 18. gadu vecumu, kā arī mīļotās svars nav mazāks par 50 kg. Pārim nav obligāti jābūt precētam, bet jābūt kopā vismaz vienu gadu. Pierādīt sportisko garu, spēku, veiklību, izturību un izdomu varēs 1. augustā atpūtas parkā „Rāmkalni”

Bez tā, ka dalībnieki savas mīļotās nēsās uz rokām, arī skatītājiem būs iespējams sevi apliecināt kādā no atraktīviem konkursiem, kur bez pārsteigumiem un labāko apbalvošanas neiztikt. Pasākumu vadīs un startam iedrošinās neviens cits kā Raimonds Bergmanis. Par lustīgāku prātu un Gaujas līčus pieskandināšanu gādās dīdžejs. Līdzjutējiem, draugiem un tuviniekiem visu dienu būs iespējams izmantot atrakcijas, garšīgi papusdienot krodziņā un izbaudīt lielisku brīvdienu pie dabas.

Pasākuma programma

Jūsu pārlūkprogrammā šis attēls varētu nebūt redzams. 10:00 – Dalībnieku reģistrācija
12:00 – Cēsu alus sievu nešanas čempionāta starts - priekšsacīkstes
13:30 – Sievu turēšanas maratons,Sponsoru vai atbalstītāju konkursi
15:00 – Cēsu alus sievu nešanas čempionāta fināls;
16:20 – Apbalvošanas ceremonija ( pāru olu nešana)

Apbalvošanas ceremonijā tiks apbalvoti visi augšminēto konkursu uzvarētāji, kā arī tiks noteikti un apbalvoti pāri, kas saņems speciālo kategoriju balvas. Beigās tiks nosaukts un apbalvots Cēsu alus sievu nešanas čempionāta uzvarētāju pāris.