Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nodibināts "Jaunatnes Sporta fonds"

Jānis Celmiņš

Nodibināts "Jaunatnes Sporta fonds"
Roberts Ķīlis
Foto: Gints Ivuškāns, f64

2012. gada 26.aprīlī Siguldā, koncertzālē “Baltais flīģelis” Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padome (LSIIDP) savā konferencē nodibināja “Jaunatnes Sporta fondu”.

LSIIDP ir lielākā Latvijas jaunatnes sporta organizācija, kura apvieno sporta skolas un sporta klubus. Pašreiz LSIIDP biedri ir 63 Latvijas sporta skolas un klubi, kuri pārstāv 50 lielākās valsts pilsētu un novadu pašvaldības. Sporta skolās un klubos 38 sporta veidos, galvenokārt olimpiskajos, trenējas 28 000 jauno sportistu, strādā vairāk kā 1100 treneru. Biedrība LSIIDP ir atvērta sporta organizācija visām sporta skolām un sporta klubiem, kuri atbalsta tās darbības mērķus un uzdevumus. Vairāk par LSIIDP mājas lapā LATVIJAS SPORTA IZGLĪTĪBAS IESTĀŽU DIREKTORU...

”Jaunatnes sporta fonds” tiek dibināts ar mērķi piesaistīt finanšu līdzekļus un citus resursus valsts jaunatnes sporta attīstībai, talantīgo jauno sportistu atbalstam, treneru un sporta skolotāju tālākizglītībai. Atbalsts treniņu nometņu rīkošanai, dalībai starptautiskās sacensībās, augstvērtīga sporta inventāra iegādei – tie būs vieni no sporta fonda uzdevumiem. Tāpat, sporta popularizēšana bērnu un jauniešu vidū. “Jaunatnes sporta fonda” darbā iesaistīsim populārus sportistus, sporta menedžerus, trenerus, kā arī citas sabiedrībā atzītas autoritātes.

Lai attīstītu fonda darbību, vērsīsimies pēc atbalsta pie valsts un sabiedriskajām organizācijām, uzņēmējiem, mecenātiem.

Šodien konferencē savu atbalstu „Jaunatnes sporta fondam” izteica arī IZM ministrs Roberts Ķīlis. Preses konferencē par fonda pozitīvo nozīmi jaunatnes sporta attīstībā savu viedokli pauda pasaules čempions skeletonā Martins Dukurs, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis un Siguldas novada domes deputāts Dainis Dukurs.

Roberta Ķīļa uzruna

Diānas Zaļupes uzruna

Preses konference

Informāciju sagatavoja:
Diāna Zaļupe
LSIIDP valdes priekšsēdētāja

  -1 [+] [-]

, 2012-04-27 14:21, pirms 12 gadiem
No tā jau nauda vairāk nebūs!!!