Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Astros" diskvalificē savu metēju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Astros" diskvalificē savu metēju
Šons Čakons
Foto: AP

Augstāko Beisbola Līgu (MLB) komanda Hjūstonas "Astros" uz nenoteiktu laiku ir diskvalificējusi savas komandas metēju Šonu Čakonu par kautiņa izraisīšanu ar vienības ģenerālmenedžeri.

Konflikts notika kādas viensīcas ēdamzālē, kad komandas ģenerālmenedžeris Eds Veids vēlējās spēlētājam pavēstīt, ka viņš uz nedēļu netiks iekļauts komandas sastāvā.

Ģenerālmenedžeris ieraudzīja spēlētāju viesnīcas ēdamzālē, tāpēc piegāja pie viņa un pateica, ka Čakonam ir jāaziet ar viņu pie komandas menedžera Seisila Kūpera, taču metējs atteicās iet un sacīja, ka ja Veids vēlas kaut ko pateikt, tad lai saka uz vietas. Pēc šiem vārdiem ģenerālmenedžeris sāka ar spēlētāju runāt paaugstinātos toņos un lai gan Šons vairakkārtīgi sacīja, lai Veids to pārtrauc, viņš to nedarīja. Beigu beigās Šons Čakons piecēlās, paņēma ģenerālmenedžeri aiz kakla un nometa to uz grīdas. Pēc šī incidenta ēdamzālē saplcējās pārējā komanda un izšķīra abus kautiņā iesaistītos.

Kā vēlāk skaidroja Eds Veids, tad Čakona izslēgšana no rotācijas saistīta ar to, ka viņš no aprīļa ir aizvadījis jau 10 spēles un pēdējās četras no tām nebija visai veiksmīgas, tāpēc komandas vadība bija izlēmusi viņam dod laiku atpūtai.

Šons Čakons, pagaidām, sīkākus komentārus nesniedz.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-27 11:32, pirms 16 gadiem
Čakons vismaz sevi apliecina ārpus spēlēm Katrā ziņā nekāds lielais zaudējums tas nav nekādā gadījumā...