Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Salaspilieši uzvarējuši Latvijas komandu čempionātā galda tenisā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Salaspilieši uzvarējuši Latvijas komandu čempionātā galda tenisā
Uzvarētāju Salaspils GTK spēlētāji un spēlētājas ar treneri Vadimu Berezkovu.

Piedaloties visu līgu labākajām četrām komandām, Latvijas 2022.-2023. gada sezonas komandu čempionātā galda tenisā, kas notika Ķekavā, gan vīriešu, gan sieviešu augstākajā līgā uzvaras izcīnījuši salaspilieši - Salaspils Galda tenisa kluba (GTK) komandas.

Sieviešu augstākajā līgā Salaspils GTK komanda, rādot pārliecinošu spēli gan pusfinālā, gan arī finālā uzvarēja ar rezultātu 4:0. Otro vietu izcīnīja Bauskas komanda. Ļoti līdzīgā spēlē par 3. vietu ar rezultātu 4:3 uzvarēja Rīgas Tehniskās universitātes komanda, pārspējot GTK "Hercogs" komandu.

Vīriešu augstākajā līgā arī pārliecinošā sniegumā finālcīņā Salaspils GTK 1 komanda pārspēja GTK "Baltā vētra" komandu ar rezultātu 4:1. Spēlē par 3. vietu Salaspils GTK 2 komandu uzvarēja Rīgas Tehniskās universitātes komandu ar rezultātu 4:1.

Vīriešu 1. līgā gan pusfinālu, gan finālu uzvarot ar rezultātu 4:0, uzvaras laurus plūca GTK "Baltais" komanda, Otro vietu ieguva GTK "Hercogs" otrā komanda, bet spēlē par 3. vietu ar rezultātu 4:3 GTK "Aloja AP" pārspēja Salaspils GTK 4. komandu.

Vīriešu 2. līgā par čempioniem kļuva "Evopipes" komanda, finālā ar rezultātu 4:1 uzvarot SVP "Rīga" komandu. Spēlē par 3. vietu GTK "Gulbene" 1. komanda ar rezultātu 4:1 uzvarēja Tukuma GTK 1. komandu.

Vīriešu 3. līgā līdzīgā fināla spēlē ar rezultātu 4:3 GTK "Jelgava" 1. komanda pārspēja Tukuma GTK 2. komandu. Bet spēlē par 3. vietu Ziemeļlatgales sporta centrs ar rezultātu 4:2 pārspēja Līvānu pašvaldības 1. komandu.

Vīriešu 4. līgā uzvaras laurus plūca Rēzeknes BJSS komanda, Otro vietu ieguva GTK Herogs/Skrunda 2. komanda, bet 3. vietā SSB Jūrmala 1. komanda, mazajā finālā pārspējot GTK "Aloja" komandu.

Vīriešu 5. līgā par čempioniem kļuva SSK Dartija/Bauska BJSS komanda, finālā ar rezultātu 4:1 uzvarot GTK "Gulbene" 3 komandu. Spēlē par 3. vietu GTK "Namejs - VESSO" komanda ar rezultātu 4:2 uzvarēja SSB "Jūrmala" sirmgalvju komandu.

Vīriešu Tautas līgā pirmā vieta GTK "Baltā vētra" 1. komandai, 2. vieta GTK "Hercogs/Skrunda" 3. komandai, bet 3. vieta GTK "Jelgava" 2. komandai.

Šodien un rīt Ķekavā noskaidros labākos individuālajās sacensībās vīriešiem un sievietēm, dubultspēlēs un arī jauktajās dubultspēlēs.