Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Badmintonisti Meirāns/Kupča zaudē Eiropas junioru čempionāta jaukto dubultspēļu otrajā kārtā

Agris Suveizda

Badmintonisti Meirāns/Kupča zaudē Eiropas junioru čempionāta jaukto dubultspēļu otrajā kārtā
Anna Kupča. Foto: Badminton.lv

LETA. Latvijas sportisti Edžus Meirāns un Anna Kupča otrdien piedzīvoja zaudējumu Belgradā notiekošajā Eiropas junioru čempionātā badmintonā.

Jaukto dubultspēļu otrajā kārtā Meirāns/Kupča ar 1-2 (21:14, 19:21, 12:21) atzina Lūisa Koglina un Katrinas Čanas no Skotijas pārākumu. Pirmā kārta abiem pāriem bija brīva.

Šodien vīriešu vienspēlēs uz starta vēl izies Toms Sala, kura pretinieks otrajā kārtā būs Dinu Pendele no Rumānijas. Pirmā kārta Salam bija brīva. Komandu sacensībās Latvijas izlase zaudēja visās trijās grupas spēlēs un ceturtdaļfinālā neiekļuva.

Latviju Eiropas junioru čempionātā pārstāv Anna Kupča, Annija Rulle-Titava, Dāvis Strazdiņš (visi - Sigulda), Edžus Meirāns, Toms Sala (abi - Rīga), Arīna Babre (Valmiera), kā arī treneris Ainārs Gureckis un izlašu koordinators Artūrs Ķelpe.

Eiropas junioru komandu čempionāts Belgradā norisinās no 18. līdz 21.augustam, bet individuālais turnīrs - no 22. līdz 27.augustam. Komandu turnīrā kopā piedalās 32 valstu komandas, savukārt individuālajā turnīrā būs pārstāvētas 37 dažādas valstis.

Izmantotie resursi:
LETA