Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rubļevskai 22.vieta Riodežaneiro

Jānis Pārums

Rubļevskai 22.vieta Riodežaneiro
Jeļena Rubļevska
Foto: Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Latvijas modernās pieccīņas pārstāve Jeļena Rubļevska izcīnījusi 22.vietu Pasaules kausa izcīņas otrā posma sacensībās, kas norisinās Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro.

Jau ziņots, ka kvalifikācijas sacensībās Rubļevska savā grupā bija sestā, turklāt uzrādīja labāko rezultātu paukošanā, kas ir viņas spēcīgākā disciplīna.

Arī finālsacensībās Rubļevska paukošanā bija pārliecinoša, uzrādot dalītu otro labāko rezultātu. Tam gan sekoja pieticīgs starts peldēšanā (35.rezultāts), un arī jāšanā mūsu sportistei neveicās (32.vieta), kas Rubļevsku atvirzīja tālāk no vadošo desmitnieka. Kombinācijā pieccīņnieces darīja, ko varēja, uzrādīja 12.labāko rezultātu, kas kopsummā ar 4820 punktiem ļāva ierindoties 22.vietā 36 fināla dalībnieču konkurencē. Pie pirmās uzvaras Pasaules kausa posmos tika Margo Izaksena (5268), kura apsteidza lietuvieti Lauru Asadauskaiti (5224) un ungārieti Sofiju Foldhazi (5176).

Šodien finālā sacentīsies arī Deniss Čerkovskis, kurš aizvakar savā kvalifikācijas grupā ieņēma dalītu pirmo vietu kopā ar vēl pieciem pieccīņniekiem.

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage