Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies seriāla "Izskrienam Rīgas parkus" trešais posms

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Noslēdzies seriāla "Izskrienam Rīgas parkus" trešais posms
Mazais pjedestāla iekarotājs
Foto: sports.riga.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, Viesturdārzā norisinājāss masu tautas skrējienu un nūjošanas seriāla „Izskrienam Rīgas parkus” trešais posms, informē pasākuma organizatori.

Šajā posmā skriešanai pulcējās 66 dalībnieki, bet uz nūjošanas starta līnijas stājās ap 30 nūjotājiem. Ar rezultātiem var iepazīties ŠEIT. Iepriekšējā posmā Kronvalda parkā, neskatoties uz sliktajiem laika apstākļiem, skriešanas seriāls pulcēja vairāk kā 100 skriet un nūjot gribētāju.

Šogad trešais posms atšķīrās ar to, ka tas ir žurnāla „Ievas Veselība”posms, kurā 1. vietu ieguvējas (skriešanā – sieviešu un senioru sieviešu grupās; nūjošanā – sieviešu 40.-60.g.v. un 60.g.v. un vecākas grupās) konkurencē tautas klasē ieguva savā īpašumā žurnāla „Ievas Veselība” abonementu līdz 2013. gada beigām. Pārējiem godalgoto vietu ieguvēji no organizatoriem saņēma ne mazāk patīkamas balvas.

Šajā skrējienā īpaši tika gaidīti mazie dalībnieki, jo katru startējušo dalībnieku gaida garda pārsteiguma balva. Bērnu skrējieni notika bez laika kontroles. Bērni pēc vēlēšanās varēja startēt arī skrējienā jauniešu grupā 1 kilometra distancē. Šajā posmā disciplīnas ir pamainītas tā, lai katram dalībniekam būtu pa spēkam pievarēt sev tīkamāko.

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv