Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Boņaskim veikta meniska operācija

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Boņaskim veikta meniska operācija
Remijs Boņaskis dienu pēc operācijas
Foto: Valetudo.ru

Vakar, Amsterdamas klīnikā „AmstelLand” uz operācijas galda sēdās” K-1 WORLD GP 2008” čempions Remijs Boņaskis (Holande), kuram tika veikta meniska operācija. Čempionam rehabilitēties vajadzēs vairāk kā mēnesi.

Boņaski operēja un atveseļošanās laikā uzraudzīs dakteris Bas Pijnenburgs, kurš sola sportistam četru līdz sešu nedēļu ilgu atveseļošanās periodu, un tad viņš varēs atgriezties pie pilnvērtīgiem treniņiem.

Atgādinām, ka Remijs satraumējās burtiski divas dienas pirms cīņas ar savu tautieti Alisteru Overēmu. Neskatoties un Boņaska savainojumu, tas trīs raundu ilgā cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem bija pārāks par ekscentrisko MMA zvaigzni Alisteru Overēmu.

Izmantotie resursi:
valetudo.ru
k-1.co.jp

     [+] [-]

, 2009-04-22 16:12, pirms 15 gadiem
noveelu aatru atveseljoshanos
kaa nekaa viens no ja ne pats labaakais K1 paarstaavis un ar savu ''smago'' kaaju ne vienu vien pretinieku ir noguldiijis ringaa