Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bārklijam sezona beigusies, Makafrijam jāizlaiž vismaz mēnesis

Juris Miņins
Juris Miņins

Bārklijam sezona beigusies, Makafrijam jāizlaiž vismaz mēnesis
Sīkveons Bārklijs Foto: AFP/Scanpix

Divi vadošie Nacionālās futbola līgas (NFL) pussargi, Sīkveons Bārklijs un Kristians Makafrijs, otrajā regulārās sezonas nedēļā ir guvuši diezgan smagus savainojumus, kuru dēļ vienam sezona ir beigusies, bet otrs nevarēs spēlēt vismaz četras nedēļas.

Ņujorkas "Giants" zvaigzne Sīkveons Bārklijs spēlē pret Čikāgas "Bears" guva ceļgala savainojumu. Jau no paša sākuma komandai bija bažas, ka tas varētu būt saišu plīsums un padziļināta apskate to arī apstiprināja. Uzreiz arī tika paziņots, ka pussargs, kurš savainojumu guva spēles otrajā ceturtdaļā, piekrita operācijai, kas nozīmē, ka šajā sezonā viņš laukumā, vismaz spēlētāja ampluā, vairs neparādīsies.

Jāatgādina, ka šī sezona Bārklijam neizdevās jau no paša sākuma, jo sezonas pirmajā mačā viņš guva tikai sešus jardus. Otrais mačs jau bija cerīgāks, jo četros mēģinājumos viņš bumbu pavirzīja par 28 jardiem, taču gūtais savainojums visām cerībām pārvilka svītru.

Tiek ziņots, ka kā potenciālais Bārklija aizstājējs Ņujorkas komandā varētu būt bijušais Atlantas "Falcons" pussargs Devonta Frīmens.

Savukārt Karolīnas "Panthers" zvaigzne un līgas apmaksātākais pussargs Kristians Makafrijs mačā pret Tampabejas "Buccaneers" guva potītes sastiepumu. Lai arī šis savainojums, protams, nav tik smags kā Bārklijam, vispusīgajam pussargam bez futbola būs jāiztiek četras līdz sešas nedēļas.

Runājot par citiem otrās nedēļas savainotajiem, tiek ziņots, ka sezona beigusies arī Indianapolisas "Colts" spēlētājam, brīvajam aizsargam, Malīkam Hūkeram, kurš guva Ahileja cīpslas savainojumu un arī Denveras "Broncos" uzbrucējs Kortlends Satons, visdrīzāk, šosezon vairs nespēlēs, jo viņam arī ir ceļgala saišu plīsums.

Lai arī oficiāla informācija vēl nav pienākusi, paredzams, ka Sanfrancisko "49ers" aizsargs Džoijs Bosa, kurš arī ir savainojis ceļgala saites, šosezon nespēlēs, bet komandas saspēles vadītājs Džimijs Garopolo varētu izlaist dažas spēļu kārtas. Par Rahīma Mosterta un Tevina Kolmena savainojumu nopietnību pagaidām ziņu nav.

Visbeidzot, Losandželosas "Chargers" saspēlnieks Tairods Teilors, kurš pēkšņi tika nosēdināts malā pirms mača ar Kanzassitijas "Chiefs", visdrīzāk, jau tuvākajā laikā atgriezīsies pie spēlēšanas, tiesa, pēc Džastina Herberta diezgan labās debijas, viņa pozīcijas nu ir pamatīgi sašķobījušās.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
https://www.espn.com/

     [+] [-]

, 2020-09-22 09:55, pirms 4 gadiem
Sarauto saišu/ahilu un muskuļa traumas kopš nometnes līdz šim brīdim ir bijušas vnk drausmīgas.Tas skaitlis ir vnk brutāls.

     [+] [-]

, 2020-09-22 10:30, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Sarauto saišu/ahilu un muskuļa traumas kopš nometnes līdz šim brīdim ir bijušas vnk drausmīgas.Tas skaitlis ir vnk brutāls.
Maz treniņa laika (gan pavasarī, gan pirms sezonas), nebija pirmssezonas spēļu, uzreiz jāskrien uz visiem 100%, lūk, tad nu arī rezultāts.