Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Veterānam Šilingam veiks operāciju

Veterānam Šilingam veiks operāciju
Kurts Šilings.
Foto - Scanpix

Bostonas "Red Sox" beisbola komandas metējs, līgas veterāns Kurts Šilings piektdien intervijā Bostonas radiostacijai WEEI paziņoja, ka izšķīries par savainotā pleca operāciju, kas 41 gadu vecajam sportistam nozīmē sezonas un, iespējams, arī karjeras beigas.

"Man šī sezona ir beigusies. Ļoti iespējams, ka es jau esmu izdarījis sava mūža pēdējo metienu," ēterā atzina trīskārtējais MLB līgas Pasaules sērijas uzvarētājs. "Skalā no viens līdz desmit iespēja, ka atgriezīšos augstākajā līmenī, ir kaut kur ap trijnieku."

Problēmas ar plecu veterānam sākās starpsezonā, uzsākot gatavošanos jaunajai sezonai. Īsi pirms pavasara treniņnometnes sākuma apstiprināto savainojumu Šilings mēģināja ārstēt vairākus mēnešus, taču jūnija vidū progress apstājās un kopā ar komandas un personisko ārstu tika pieņemts lēmums veikt operāciju.

"Es nevēlos, lai mana karjera noslēdzas šādi, taču, ja tā notiks, nāksies vien to pieņemt. Ja mana karjera ir galā un mana pēdējā spēle būs bijusi 2007. gada Pasaules sērijā, tad lai tā arī būtu," piebilda beisbolists.

Izmantotie resursi:
mlb.com