Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Raisa saslimst nedēļu pirms pasaules čempionāta

Raisa saslimst nedēļu pirms pasaules čempionāta
Stefānija Raisa
Foto: AFP

Trīskārtējā olimpiskā čempione peldēšanā Stefānija Raisa ceļā no Austrālijas uz Mančesteru, kur Austrālijas izlase aizvada savu treniņnometni, saķērusi saaukstēšanās vīrusu, kas apgrūtina elpošanu, turklāt tas noticis tikai deviņas dienas pirms gaidāmā pasaules čempionāta Romā.

Austrālijas peldēšanas izlases galvenais treneris Alans Tompsons ziņu aģentūrai AFP šorīt stāstīja, ka Raisa, kura pagājušajā vasarā Pekinas Olimpiskajās spēlēs, izcīnot trīs olimpiskās zelta medaļas, laboja arī trīs pasaules rekordus, pašlaik ir saaukstējusies, taču turpinās gatavošanos FINA pasaules čempionātam peldēšanā, kas no 26. jūlija līdz 2. augustam risināsies Itālijas galvaspilsētā Romā.

"Slimība nav nopietna," Tompsons stāstīja Austrālijas masu medijiem, "Raisa līdz šim nav izlaidusi nevienu treniņu. Lidmašīnā bija pārāk auksts gaiss, taču nekā vairāk par stiprām iesnām viņai nav."

Austrālijas izlases atlases sacensībās dalībai pasaules čempionātā 21 gadu vecā Stefānija Raisa kvalificējās 200 un 400 metru kompleksajam peldējumam, kā arī 200 metru brīvā stila distancei.

"Pirms atlases sacensībām savainojumu un slimības dēļ treniņos nevarēju strādāt ar pietiekamu atdevi, tāpēc pašlaik mēģinu visu atgūt un sasniegt iespējami labāko sportisko formu dalībai pasaules čempionātā," pirms došanās uz Eiropu atzina Raisa.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-18 14:53, pirms 15 gadiem
Cūku gripa

     [+] [-]

, 2009-07-18 20:45, pirms 15 gadiem
Jācer ka tā nav kārtējā atruna lai varetu legāli lietot 'pretklepus' zāles.