Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvējam Vilciņam panākums Pasaules kausā junioriem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šāvējam Vilciņam panākums Pasaules kausā junioriem
Daniels Vilciņš (vidū). Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Vācijas pilsētā Zūlē Latvijas šaušanas izlases sportisti turpināja dalību Pasaules junioru kausā šaušanā, Danielam Vilciņam ātršaušanā ar mazkalibra pistoli iekļūstot finālā un iegūstot 6.vietu.

Vakar, 16.maijā, Daniels Vilciņš ātršaušanā pa pieciem mērķiem ar mazkalibra pistoli pamatvingrinājumā tika starp astoņiem labākajiem, kas turpināja cīņu par medaļām. Fināla pirmajā kārtā Daniels ieguva 7 punktus, kas nepavēra ceļu turpmākai cīņai par medaļām, bet bija pietiekami, lai kopvērtējumā ierindotos 6.vietā.

Dienu iepriekš, 15.maijā, mūsu juniori piedalījās šaušanā ar mazkalibra pistoli (30 šāvieni pa mērķi ar melno apli un 30 šāvienu pa īslaicīgi redzamu mērķi). Danielam Vilciņam 566 punkti un izcīnīta 12.vieta. Savukārt Rūtai Leilai Spriņģei 15.vieta ar sašautu 561 punktu. Elīzai Rasiņai 30.vieta, bet Sanijai Didžei – 33.vieta.

Jau iepriekš ziņojām, ka mūsu juniores komandām ieguva 11.vietu.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle