Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ceļā uz Eiropas čempionātu svarcelšanā

Ceļā uz Eiropas čempionātu svarcelšanā
Viktors Ščerbatihs
Foto: AFP

Latviešu svarcēlāju kvartets trenera Eduarda Andruškēviča vadībā pošas uz Eiropas čempionātu svarcelšanā, kas norisināsies Itālijas pilsētā Linjano.

No 11. līdz 20. aprīlim Linjano norisinās Eiropas čempināts svarcelšanā gan vīriešiem, gan sievietēm. Uz sacensībām šobrīd pošas arī mūsu svarcēlāji ar Saeimas deputātu Viktoru Ščerbatihu priekšgalā, kuri rīt izlidos uz sacensību norises vietu. Latviju Eiropas čempionātā pārstāvēs jau minētais Viktors Ščerbatihs (svara kategorijā virs 105 kilogramiem) kā arī jaunie svarcēlāji Iļja Meņšikovs (svara kategorijā līdz 105 kilogramiem), Artūrs Plēsnieks (svara kategorijā līdz 94 kilogramiem) un Vitālijs Kovtuns (svara kategorijā līdz 85 kilogramiem).

Šis Eiropas čempionāts ir reizē arī viens no atlases posmiem uz olimpiskajām spēlēm Pekinā, kur svarīga būs ne tikai iegūtā vieta, bet arī uzrādītais rezultāts. Pēc izlases trenera Eduarda Andruškēviča teiktā noprotams, ka Viktora mērķis šajās sacensībās ir gadalgotais trijnieks visās disciplīnās. Pārējiem svarcēlājiem šīs sacensības lielākoties domātas pieredzes krāšanai un personisko rekordu uzlabošanai, kā arī mēģinājumam krāt punktus olimpiādei, kur lielas veiksmes gadījumā vēl var tikt kāds no jaunajiem censoņiem.

Viktora Ščerbatiha uznāciens gaidāms svētdien, tāpēc turēsim īkšķus, lai izdodas tikt ne tikai trijniekā, bet arī atkārtot savu labāko sasniegumu, kļūt par Eiropas čempionu.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-15 15:41, pirms 16 gadiem
cerams iepuutiis vaigos un pacels to stieni tik cik nepiecieshams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-15 15:54, pirms 16 gadiem
atvainojos par datumiem neierēķināju mazās svara kategorijas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-15 16:43, pirms 16 gadiem
Tagad sievietes vieglās sievietes ceļ, kamēr vēl līdz čaļu smagsvariem tiks...

Nu cerams,ka mammas karbonādes atkal palīdzēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-15 18:00, pirms 16 gadiem
Weiksmi!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-15 18:13, pirms 16 gadiem
oho,mums jau taada komanda..,nemaz nezinaaju..,nu turaas vechi!!!!!Mees par jums ar visaam piecaam!