Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas smaiļotājiem Eiropas čempionātā divas vietas pirmajā desmitniekā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas smaiļotājiem Eiropas čempionātā divas vietas pirmajā desmitniekā
Roberts Akmens. Foto: Olimpiade.lv

LETA. Latvijas smaiļotāji Aldis Vilde/Aleksejs Rumjancevs un Roberts Akmens piektdien Ungārijā Eiropas čempionāta sacensībās izcīnīja attiecīgi astoto un desmito vietu.

Divniekiem 200 metru distancē A finālā Vilde/Rumjancevs finišēja 32,617 sekundēs, uzvaru izcīnījušajiem portugāļiem Jagu Bebiānu/Kevinam Santušam zaudējot 1,037 sekundes, bet labāko trijnieks bija 0,604 sekunžu attālumā.

Tikmēr Akmens 500 metru B finālā, sportistiem dalot 10. līdz 18. vietu meistarsacīkstēs, finišēja pirmais ar laiku viena minūte un 38,924 sekundes.

Sestdien A finālā cīnīsies Akmens 200 metros, bet B finālos iekļuvuši Vilde/Rumjancevs 500 metros un Madara Aldiņa tikpat garā distancē.

Eiropas čempionāts kanoe airēšanas un smaiļošanas sprintā norisināsies līdz svētdienai. Tajā nenotiek cīņa par kvotām dalībai Parīzes olimpiskajām spēlēm, kurām nav kvalificējies neviens no latviešu smaiļotājiem vai kanoistiem.

     [+] [-]

, 2024-06-14 20:04, pirms 6 dienām
Stulbā LETA/SC ka neraksta tā neraksta fināla sākumlaikus.
Profāni tādi...