Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Triatlonists Liepa Eiropas čempionātā ierindojas 57. vietā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Triatlonists Liepa Eiropas čempionātā ierindojas 57. vietā
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

LETA. Latvijas triatlonists Artūrs Liepa sestdien Minhenē Eiropas čempionāta sacensībās izcīnīja 57.vietu.

Eiropas čempionātā triatlonistiem bija jāpeld 1500 metri, kas sadalīti divos apļos, ar velosipēdu jābrauc astoņi apļi ar kopējo distanci 39,2 kilometri un jāskrien četri apļi ar distanci desmit kilometri.

Liepa pēc peldēšanas bija 38.vietā, bet riteņbraukšanas starpfinišā ieņēma 58.pozīciju, finišā atpaliekot no uzvarētāja gandrīz 19 minūtes.

Finišu sasniedza 57 sportisti no 69 startējušajiem triatlonistiem. Uzvaru izcīnīja francūzis Leo Beržerē, kurš finišu sasniedza stundā 41 minūtē un deviņās sekundēs. Arī otro un trešo vietu izcīnīja Francijas sportisti, otrajam finišējot Pjēram Le Korē, bet labāko trijnieku noslēdzot Dorianam Koninksam.

Augustā Minhenē tiks noskaidroti Eiropas čempioni vieglatlētikā, pludmales volejbolā, kanoe un smaiļošanas sprintā, riteņbraukšanā, vingrošanā, airēšanā, sporta kāpšanā, galda tenisā un triatlonā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-08-14 00:13, pirms 2 gadiem
Kāpēc neraksta par Baibas Mednes noķeršanu pa apli jau pirmajos riteņbraukšanas apļos. Patiesības labad gan jāsaka, ka viņai paveicās, jo secīgi nebija jāskrien 4 reizes visai augstā kalnā😉 Arī leitieti noķēra pēc brī,a pa apli, taču igauniete vismaz finišēja! Skriešanas trase tomēr izskatījās kā golgāta ceļš. Viena no zviedrietēm gandrīz paģība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-01-18 11:45, pirms 2 mēnešiem
Ja tevi interesē triatlons, šis resurss, ko izmantoju, tev noderēs https://triworldhub.com/