Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vingrotāja Grišāne iegūst Tīģerēna kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vingrotāja Grišāne iegūst Tīģerēna kausu
Valērija Grišāne
Foto: gymnast.lv

Gatavojoties jaunajai sezonai, Latvijas labākā vingrotāja Valērija Grišāne (18) aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā izcīnīja "Tīģerēna kausu 2015". Pasaules Izaicinājuma kausa sezona sāksies 19. martā.

Pieaugušo ieskaitē par Tīģerēna kausu cīnījās 10 sportistes no piecām valstīm. Daudzcīņā pirmo vietu ieguva mūsu Valērija Grišāne (51.826), un viņas rezultāts bija labāks nekā pre-junioru un junioru sacensību uzvarētājām no Krievijas. Otro un trešo vietu ieguva baltkrievietes (attiecīgi 47.593 un 45.799), bet ceturtā palika Latvijas otrais numurs Diāna Jerofejeva (45.662).

Vīriešu sacensībās goda pjedestālu aizņēma lietuvieši, bet labākais no mūsējiem bija Ņikita Getmans - 74.8 punkti un ceturtā vieta. Tikmēr junioru sacensībās vēl labāku rezultātu uzrādīja ventspilnieks Rihards Trams (76.75) un ieguva trešo vietu savā vecuma grupā.

Pasaules Izaicinājuma kausa sezona sāksies 19. martā ar sacensībām Kotbusā (Vācija), kam sekos posms Dohā (Katara). Kā jau ziņots, iepriekšējā sezonā no mūsējiem labākos rezultātus parādīja Valērija Grišāne, Vitālijs Kardašovs un Dmitrijs Trefilovs - 2015. gada Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāva dalībieki.

Izmantotie resursi:
www.gymnastics.lv