Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Neraugoties uz jauniem pierādījumiem, CAS neizskatīs lēmumu, kas ASV vingrotājai maksāja bronzu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Neraugoties uz jauniem pierādījumiem, CAS neizskatīs lēmumu, kas ASV vingrotājai maksāja bronzu
Džordana Čailza. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) neizskatīšot lēmumu, kura dēļ ASV vingrotāja Džordana Čailza zaudēja bronzas medaļu Parīzes olimpisko spēļu vingrošanas brīvo kustību sacensībās, ziņo ''BBC Sport''.

Parīzes olimpisko spēļu vingrošanas sieviešu brīvo kustību sacensībās amerikāniete Džordana Čailza sākotnēji pēc labota rezultāta tika pie bronzas medaļas ar 13,766 punktiem, taču rumāniete Ana Barbosu, kas rezultāta maiņas dēļ noslīdēja uz ceturto vietu, ar saviem pārstāvjiem vērsās Sporta arbitrāžas tiesā, kas konstatēja, ka Čailzas sākotnējais rezultāts (13,666) ticis apstrīdēts vēlāk nekā par noteikumos norādīto vienu minūti.

''USA Gymnastics'' vēlāk iesniedza jaunus pierādījumus, kas liecināja, ka Čailzas rezultāts apstrīdēts noteiktās minūtes ietvaros, taču CAS paziņojusi, ka nepārskatīs pieņemto lēmumu, tādējādi Rumānijas vingrotājai saglabājot bronzas medaļu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/olympics/...

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

     [+] [-]

, 2024-08-13 17:34, pirms 2 mēnešiem
Vai nu CAS izskata lēmumu, kuru dēļ Amerikāniete zaudēja savu bronzas medaļu vai nu CAS tiek sūdzēts tiesā par negodīgu lēmumu pieņemšanu. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬