Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sprintā uzvar Bīlers

Andris Vētra
Andris Vētra

Šodien Tronheimā (Norvēģija) ar 7.5 km sprinta distanci noslēdzies pasaules kausa izcīņas 2. posms ziemeļu divcīņā, uzvarēja Austrijas divcīņnieks Kristofs Bīlers.

Vispirms norisinājās sacensības tramplīnlēkšanā, kurās vislabākais rezultāts Bernhardam Grūberam, (Austrija), otrais tramplīnlēkšanā bija Ēriks Frencels (Vācija).

Slēpošanas distancē Frencels devās 17 sekundes pēc Grūbera. Vēl piecas sekundes vēlāk startēja Džeisons Lamī - Šapuī (Francija) un Kristofs Bīlers (Austrija), kuri sasniedza vienādu (3.) rezultātu tramplīnlēkšanā.

Lai arī slēpošanas posmā Bīleram tikai 15. rezultāts, tomēr arī pārējiem, kuri bija līderi pēc tramplīnlēkšanas, neveicās labāk, tāpēc 7.5 km sprinta distancē izdevās izcīnīt uzvaru. 2. vietu izcīnīja Lamī Šapuī. Grūberam, kurš bija līderis pēc tramplīnlēkšanas, tikai 30. rezultāts slēpošanā, taču finišā spēja izcīnīt 3. vietu.

Spraiga cīņa norisinājās par 4. vietu, tikai ar fotofiniša palīdzību bija iespējams noteikt uzvarētāju šajā duelī - Frencels izrādījās nedaudz ātrāks par Vācijas divcīņnieku Roniju Akermanu.

Pasaules kausa izcīņas 2. posms. Tronheima (Norvēģija).
Ziemeļu divcīņa. 7.5 km sprints (vīrieši) (finišēja 42 dalībnieki):

1. BIELER Christoph (AUT) 19:36.0
2. LAMY CHAPPUIS Jason (FRA) +0.3
3. GRUBER Bernhard (AUT) +2.4
4. FRENZEL Eric (GER) +7.1
5. ACKERMANN Ronny (GER) +7.1
6. KOIVURANTA Anssi (FIN) +13.4
7. KIRCHEISEN Bjoern (GER) +15.1
8. DENIFL Wilhelm (AUT) +16.2
9. KAITAINEN Jouni (FIN) +21.1
10. TANDE Petter (NOR) +25.1

PK izcīņas nākamā posma sacensības ziemeļu divcīņā notiks Ramzavā (Austrija) no 15. līdz 16. decembrim.

Izmantotie resursi:
www.fis-ski.com

Foto: AFP