Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šika 30. vietā PK posmā

Latvijas modernās pieccīņas meistars Sandris Šika sestdien izcīnīja 30. vietu pasaules kausa (PK) posmā Meksikā, bet uzvaras laurus plūca francūzis Žans Maksencs Bero.

Šika izcili veica paukošanas disciplīnu, iegūstot pirmo vietu un pēc pirmajām divām sacensībām - šaušanā un paukošanā - ieņēma tobrīd otro vietu sacensību kopvērtējumā. Tomēr atlikušajos trijos pieccīņas veidos Latvijas sportistam tik labi nesekmējās, un kopvērtējumā viņš ieguva 4764 punktus, kas ierindoja mūsu sportistu 30. vietā.

Kā eSportam pastāstīja Latvijas Olimpiskās vienības pārstāve Marita Vilciņa, Šikas cerības sagrāva organizatoru neprofesionalitāte - latvietim trāpījās zirgs, kam vispār nebūtu vietas šāda ranga sacensībās. Iepriekš brazīliešu sportists ar šo zirgu dabūja nulli punktus, Šikam paveicās - vismaz 860... Taču no sestās vietas nācās atkrist uz 20.

Latviju šajā PK posmā pārstāvēja arī Mihails Jefremenko (3828) un Ģirts Volframs (3728), kuri izcīnīja attiecīgi 37. un 39. pozīciju.

Kā ziņots, par sacensību uzvarētāju kļuva francūzis Žans Maksencs Bero (5464), otrais palika ukrainis Dmitro Kirpulanskis (5428), bet bronzu izcīnīja vācietis Štefans Gebharts (5416).

Izmantotie resursi:
www.pentathlon.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja