Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas junioru airētāji pasaules čempionātā apstājas ceturtdaļfinālā

Rolands Eliņš

Latvijas junioru airētāji pasaules čempionātā apstājas ceturtdaļfinālā
Foto: FISA

Hamburgā, Vācijā notiekošajā pasaules čempionātā junioriem airēšanā nevienam no Latvijas jaunajiem sportistiem neizdevās pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Latvijas airētāju divnieks Edvards Ezernieks un Mārtiņš Polis savā ceturtdaļfinālā palika pēdējā sestajā vietā. Pārairu divnieku konkurencē viņi uzrādīja laiku 6:55.910 un, lai arī pēc 500 metriem bija ceturtajā vietā, finišā jeb pēc divu kilometru veikšanas nācās palikt sestajiem. No 24 ceturtdaļfināla pāriem Ezernieks un Polis uzrādīja 21. labāko laiku.

Gandarījuma braucienā šajā pašā disciplīnā dāmām Jeļizaveta Simačeva un Anna Karasa palika ceturtajā vietā, taču līdz trešajai vietai pietrūka vien pussekunde. Vakar priekšsacīkstēs uzrādītais rezultāts tika uzlabots par četrām sekundēm.

Savukārt bezstūrmaņa divniekos ceturtdaļfinālā izstājās Elvis Grunavs-Grunovs un Mārtiņš Blumbergs, savā braucienā paliekot pēdējā vietā un pasaules čempionātu noslēdzot ar 19. vietu.

Ceturtdaļfinālā apstājās Ralfs Verpakovskis, kurš individuālājās sacensībās savā braucienā palika ceturtajā vietā ar rezultāti 7:23.110. Viņam kopvērtējumā 18. vieta.

Izmantotie resursi:
2014 World Rowing Junior Championships -...