Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Olimpiskā sporta centra" valde turpina darbu divu locekļu sastāvā, par valdes priekšēdētāju iecelta Inga Zobena

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Olimpiskā sporta centra" valde turpina darbu divu locekļu sastāvā, par valdes priekšēdētāju iecelta Inga Zobena
Kārlis Lejnieks. Foto: twitter.com/Olimpiade_lv

LETA. Saskaņā ar Uzņēmuma reģistrā pieejamo informāciju SIA "Olimpiskais sporta centrs" valde turpina darbu divu valdes locekļu sastāvā. Par Valdes priekšsēdētāju iecelta līdzšinējā valdes locekle Inga Zobena.

Darbu "Rimi Olimpiskā centra” apsaimniekojošā uzņēmuma valdē turpina valdes loceklis LOK Revīzijas komisijas priekšsēdētājs, Latvijas Modernās pieccīņas federācijas goda prezidents Andris Feldmanis, liecina "Firmas.lv" informācija.

Izmaiņas komercreģistrā veiktas otrdien, 6.jūnijā.

Jau ziņots, ka LOK Ģenerālās asamblejas ārkārtas sesijā 26.maijā Kārlis Lejnieks saglabāja ģenerālsekretāra amatu.

Saskaņā ar LOK biedru lēmumu, ka LOK prezidents un ģenerālsekretārs turpmāk nedrīkstēs ieņemt valdes un padomes locekļa vai citu algotu amatu kapitālsabiedrībās, kurās ir LOK līdzdalība, Lejnieks atkāpies no valdes locekļa amata SIA “Olimpiskā sporta centrs” valdē.

"Olimpiskais sporta centrs" reģistrēts 2001.gada augustā, un tā pamatkapitāls ir 17,015 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir LOK.

LETA jau vēstīja, ka "Olimpiskais sporta centrs" pagājušajā gadā strādāja ar 3,008 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,8% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmums cieta zaudējumus 321 456 eiro apmērā, pretēji peļņai 2021.gadā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-06-07 15:33, pirms gada
Izskatās, ka LOK ir bijis vēl "ģimeniskāks" veidojums, nekā var iedomāties, LOK vadoņiem pa kluso piestrādājot SIA valdēs...
Štrunts par bitēm, ka tik medus! Pašiem šiem jauno laiku "varoņiem" nekad nav ienācis sākt godīgi nostrādāt visas 8 apmaksātās darba laika stundas katrā no šīm darbavietām?