Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rumjancevs un Straume/Zaļupe – piektie

Jānis Pārums

Rumjancevs un  Straume/Zaļupe – piektie
Krists Straume un Kristaps Zaļupe

Pasaules kausa izcīņas posmā Ungārijā Latvijas smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs šodien izcīnīja 5. vietu 200 metru distancē, bet smailīšu divnieks Krists Straume un Kristaps Zaļupe 200 metros bija piektie, 500 metros – sestie.

eSports.lv jau ziņoja, ka Rumjancevs vakar uzvarēja savā pusfināla braucienā, uzrādot labāko rezultātu starp visiem dalībniekiem. Finālā diemžēl tik labi vairs neveicās un spēcīgāki par Latvijas smaiļotāju izrādījās četri sportisti. Rumjancevs finišēja pēc 36.753 sekundēm, bet par uzvarētāju kļuva Lietuvas pārstāvis Vitauts Vaičikonis, kas finišu sasniedza pēc 36.225 sekundēm.

Arī Straume / Zaļupe, līdzīgi kā Rumjancevs, pusfinālā savā braucienā uzvarēja, būdami ātrākie starp visiem pusfināla divniekiem, taču finālā konkurenti parādīja labāku sniegumu. No uzvarētājiem Straume un Zaļupe atpalika vairāk kā divas sekundes.

Pavisam nesen Straume / Zaļupe startēja arī 200 metru brauciena finālā un šeit nostartēja nedaudz sekmīgāk, ieņemot piekto vietu, lai gan bija iespēja pacīnīties par augstāku vietu. Finišu Latvijas divnieks sasniedza pēc 33.958 sekundēm, par 0.582 sekundēm atpaliekot no uzvarētājiem – kanādiešiem Endrjū Vilova un Ričarda Dobera.

Izmantotie resursi:
mkksz.hu

     [+] [-]

, 2008-06-07 18:50, pirms 16 gadiem
malači!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-07 19:31, pirms 16 gadiem
Jingjing rakstīja: malači!!!

prieks, ka šāds sporta veids arī Latvijā labi attīstas, kautgan no valsts tam drošvien netiek pat pušplēsta piecīša. skumji.

     [+] [-]

, 2008-06-07 19:40, pirms 16 gadiem
wilwood rakstīja: prieks, ka šāds sporta veids arī Latvijā labi attīstas, kautgan no valsts tam drošvien netiek pat pušplēsta piecīša. skumji.

neesmu paarliecinaats par shaadu apgalvojumi. straume un zaljupe ir LOV A sastaavaa, taapat veel atseviskji shii sporta veida paarstaavji ir LOV. protams, situaacija vareetu buut labaaka, bet kanoe un smailjoshsna nav gluzhi pabeerna lomaa...

     [+] [-]

, 2008-06-08 07:59, pirms 16 gadiem
rampa2 rakstīja: neesmu paarliecinaats par shaadu apgalvojumi. straume un zaljupe ir LOV A sastaavaa, taapat veel atseviskji shii sporta veida paarstaavji ir LOV. protams, situaacija vareetu buut labaaka, bet kanoe un smailjoshsna nav gluzhi pabeerna lomaa...


Lai izpildītu normatīvu un tiktu LOV sastāvā finansējums IR vajadzīgs. un viņiem tas bija, bet ne jau valsts dots.