Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotājs Dembo netiek augstāk par 160. vietu pasaules junioru čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Paukotājs Dembo netiek augstāk par 160. vietu pasaules junioru čempionātā
Paukotājs Iļja Dembo

Latvijas paukotājs Iļja Dembo sestdien Itālijā samierinājās ar 160. vietu pasaules junioru čempionāta sacensībās ar floreti.

Apakšgrupā Dembo uzvarēja tikai vienā no sešiem dueļiem, līdz ar to nekvalificējās izslēgšanas turnīram un samierinājās ar 160. vietu starp 188 sacensību dalībniekiem, kas tika pie ieskaitīta rezultāta.

Latvijas sportisti pasaules junioru (U20) un kadetu (U17) čempionātā dalību noslēgs svētdien, kad kadetu sacensībās uz starta izies špagistes Juta Mālniece, Emīlija Maslobojeva un Jekaterina Solokiha, kurām ir cerības uz daudz augstākām vietām. Nesen Eiropas kadetu čempionātā viņas visas trīs individuāli tika trīsdesmitniekā un ieņēma ceturto vietu komandu sacensībās, tomēr pasaules meistarsacīkstēs kadetu konkurencē komandu cīņas netiek aizvadītas.

     [+] [-]

, 2018-04-07 17:56, pirms 7 gadiem
Ausis gan jau traucēja

     [+] [-]

, 2018-04-07 18:36, pirms 7 gadiem
D-Mob rakstīja: Ausis gan jau traucēja
Šķiet, ka problēma ar ausīm bija Dambo?