Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Roudss dodas uz Arizonu, Kempmens – uz Džeksonvilu

Juris Miņins
Juris Miņins

Roudss dodas uz Arizonu, Kempmens – uz Džeksonvilu
Kerijs Roudss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) brīvo aģentu tirgus trešajā dienā, lai arī lielu pārsteigumu nebija, daži interesanti darījumi, tomēr, notika, to skaitā bija Ņujorkas "Jets" un Arizonas "Cardinals" maiņa, kuras rezultātā "Cards" tika pie Kerija Roudsa, kā arī Ārona Kempmena pārcelšanās uz Džeksonvilas "Jaguars".

Arizonas "Cardinals" un Ņujorkas "Jets" vienības vakardien veica maiņu, kuras rezultātā uz Arizonu devās pēdējais aizsargs Kerijs Roudss, bet "Jets" kompensācijā saņēma divas drafta izvēls tiesības – ceturtās kārtas šī gada draftā un septītās kārtas 2011. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā.
Jāpiebilst, ka šī maiņa nebija nekāds pārsteigums, jo jau iepriekš tika izteikti pieņēmumi, ka uz citu Ņujorkas komandu, "Giants", pārgājušā Antrela Rola vietā "Cardinals" varētu mēģināt iemainīt Roudsu, kurš, savukārt, "Jets" nebija vajadzīgs viņa rakstura dēļ.

Otrs zīmīgs aizvadītās brīvo aģentu tirgus dienas darījums notika Džeksonvilā, kur vietējā "Jaguars" komanda noslēdza līgumu ar aizsardzības līnijas ārējo aizsargu/otrās līnijas aizsargu Āronu Kempmenu. Līguma detaļas pagaidām nav paziņotas. Taču tas nebija vienīgais "Jags" darījums, tāpat viņi vienojās, ka nākamajās trijās sezonās (par 6.675 miljoniem ASV dolāru) pie viņiem spēlēs malējais uzbrucējs un speciālo sastāvu spēlētājs Kasims Osgūds.

Tāpat pašlaik līgas aizkulisēs cirkulē dažādas baumas un pieņēmumi par brīvo aģentu iespējamajām nākotnes darba vietām, kā arī iespējamajām maiņām. Tā malējais uzbrucējs Brendons Maršals ir apmeklējis Sietlas "Seahawks" komandu, pussargs Villijs Pārkers viesojies Vašingtonas "Redskins" komandā, bet Tenesī "Titans" pussargs Lendeils Vaits, kurš zaudēja savas pirmā numura pozīcijas lieliski spēlējošajam Krisam Džonsonsm, ir paziņojis, ka vēlas tikt aizmainīts uz vienību, kurā viņš būtu pirmais numurs.

Visbeidzot Oklendas "Raiders" ir atlaidusi pussargu Džastinu Fargasu, kura pēdējās sezonas spēle (491 jards 129 mēģinājumos, 3 piezemējumi) bija ļoti tāla no tās ko no viņa gaidīja komanda.

Izmantotie resursi:
espn.go.com
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2010-03-07 10:54, pirms 14 gadiem
Kāpēc tik daudz uzmanības vienam tipiskam jeņku sporta veidam, bet praktiski nekādas info par Latvijas Ziemas Olimpiādi... iespējams SC nezina, bet tur pat hokeju spēlē

kāpēc SC neraksta par kriketu vai lauka hokeju, kas Pasaulē ir populārāki sporta veidi par amerikāņu futbolu?

P.s. tas nekādā gadījumā nav uzbrauciens J. Miņina j-kungam (kurš savu darbu parasti dara ļoti labi), bet gan pašam Sportacentram!

     [+] [-]

, 2010-03-07 11:32, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: Kāpēc tik daudz uzmanības vienam tipiskam jeņku sporta veidam, bet praktiski nekādas info par Latvijas Ziemas Olimpiādi... iespējams SC nezina, bet tur pat hokeju spēlē

kāpēc SC neraksta par kriketu vai lauka hokeju, kas Pasaulē ir populārāki sporta veidi par amerikāņu futbolu?

P.s. tas nekādā gadījumā nav uzbrauciens J. Miņina j-kungam (kurš savu darbu parasti dara ļoti labi), bet gan pašam Sportacentram!
Piekrītu! LAtvijas Olimpiāde daudzus interesē vairāk nekā NFL!
Bet Miņins manuprāt labākais SC autors

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 11:55, pirms 14 gadiem
Esmu liels NFL fans un pateicos par šādiem lieliem, labiem rakstiem!

     [+] [-]

, 2010-03-07 13:11, pirms 14 gadiem
celtics34 rakstīja: Piekrītu! LAtvijas Olimpiāde daudzus interesē vairāk nekā NFL!
Bet Miņins manuprāt labākais SC autors
par Juri piekrītu - atšķirībā no standarta "copy/paste" SC autoriem Juris pie rakstiem tomēr piestrādā un ieliek daudz no sevis.

     [+] [-]

, 2010-03-07 15:40, pirms 14 gadiem
Cards ļoti patīk sava secondary stiprināšana, par spīti tam, ka viņu divīzijā ir komandas ar vāju passing game. Taču, ja Māršals pievienosies Seahawks... Haselbeks gan ir nūģis ar švaku veselību, Seahawks ir vēsture. Māršala vietā es meklētu citu komandu un neiegrābtos, kā to izdarīja Hušmenzada.

Kā Titans fans neesmu starā par Kempmena došanos uz konkurentu Jags nometni. Jangam nāksies pasvīst, lai aizlaistos no šā.

Pārsteidz tas, ka par Roudsu dabūja tikai 4. un 7. piku draftā, būšu laikam pārvērtējis čali.

Ceru, ka Terels Ovenss nonāks Bengals, baumas jau virmo. Divi līgas lielākie balamutes vienā komandā? Izcili! Bengals laikam ir piedr*zt, kādi dirs*ji spēlē viņu komandā

     [+] [-]

, 2010-03-07 19:02, pirms 14 gadiem
Man, personīgi par to LV ziemas olimpiādi ir pilnīgi vienalga, toties par šiem rakstiem interesējos.

Un raksti tiešām ļoti labi.

     [+] [-]

, 2010-03-08 16:23, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Ceru, ka Terels Ovenss nonāks Bengals, baumas jau virmo. Divi līgas lielākie balamutes vienā komandā? Izcili! Bengals laikam ir piedr*zt, kādi dirs*ji spēlē viņu komandā
Galvenais lai labi spēlē!