Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Tuvojas skeitparku sporta veidu dienas Monsterparkā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tuvojas skeitparku sporta veidu dienas Monsterparkā
“Skeitparku sporta veidu dienas Monsterparkā”
Foto: draugiem.lv/monsterparks

No 20. līdz 22. augustam Monsterparkā, Kroņu ielā 13a norisināsies pasākums “Skeitparku sporta veidu dienas Monsterparkā”, informē organizatori.

Minētā pasākuma mērķis ir popularizēt skeitparku sporta veidu kultūru Rīgas jauniešu vidū un sniegt plašāku izpratni par tiem.

Skeitparku sporta veidu dienās katrs apmeklētājs varēs bezmaksas vērot paraugdemonstrējumus, ko izpildīs pieredzējuši profesionāļi, piedalīties radošo darbnīcu plānotajās aktivitātēs, kā arī izmēģināt šos sporta veidus pašiem. Katru dienu, laikā no 17:00 līdz 20:00 apmeklētājiembūs iespējams apskatīt ar šiem sporta veidiem saistītas filmas.

“Skeitparku sporta veidu dienas Monsterparkā” norisināsies 3 dienas un katra no šīm dienām tiks veltīta kādam no 3 galvenajiem skeitparku sporta veidiem – skeitbords, BMX un inline.

Pasākums notiek ar Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un Sporta Departamenta atbalstu.

Izmantotie resursi:
draugiem.lv/monsterparks