Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Junioru kērlinga izlase zaudē angļiem

Andrejs Siliņš

Latvijas junioru kērlinga valstsvienība piedzīvojusi zaudējumu Eiropas Junioru izaicinājuma turnīrā pret Anglijas vienaudžiem - 4:7.

Spēli Latvijas komanda uzsāka ļoti veiksmīgi, otrajā endā nozogot vienu punktu un panākot rezultātu 3:0. Trešajā endā pēc Anglijas komandas skipa (kapteiņa) ļoti labi izpildītā "take-out" metiena tika zaudēti divi punkti un rezultāts jau izlīdzinājās (3:2). Ceturtajā endā mūsu jauniešu pretinieki spēja līdz pēdējiem metieniem izveidot situāciju, kurā Latvijas komanda zaudētu četrus punktus, bet, pateicoties precīzam Arvja metienam, Anglijas komanda ieguva tikai vienu punktu un rezultāts kļuva vienāds (3:3).

Spēles izskaņā Lativjas junioru izlase nespēja noturēt spēles gaitu, un iniciatīva tika atdota Anglijas komandai. "Piektajā endā abas komandas spēlēja uz teikiem, un bija iespēja paņemt 2, tomēr pēdējais akmens iekrita sargos un nācās atdot vienu punktu. Sestajā endā atkal izteikta "dauzīšanās" un ar pēdējo jāliek uz +1, kas arī izdevās. Septītajā endā tika pieļautas vairākas kļūdas, arī pēdējā metienā aizmetot garām atvērtu teiku, kā rezultātā angļiem bija jāieliek mājā, lai dabūtu trīs, kas viņiem arī izdevās. Astotajā endā labi uzlikām kornerus, angļi trīs reizes aizšāva garām, tomēr paši nespējām ielikt svarīgos metienus, kas tika izmesti cauri un Arvim vairs nepietika akmeņu, lai izvilktu spēli," tā spēles noslēgumu komentēja Latvijas junioru izlases treneris Raivis Bušmanis.

Rītdien, 6. janvārī, Latvijas junioru izlasei paredzētas divas spēles – pulksten 13:30 ar vienaudžiem no Nīderlandes un pulksten 20:30 ar Dānijas jaunajiem sportistiem.

Spēļu rezultātiem var sekot Start - CupOnline - Gör din cup online