Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vingrotājs Trefilovs iegūst izaicinājuma bronzu Portugālē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vingrotājs Trefilovs iegūst izaicinājuma bronzu Portugālē
Dmitrijs Trefilovs tiek novērtēts Anadijā
Foto: anadiachallengecup.pt

Portugāles pilsētā Anadijā jūnija sākumā noslēdzās kārtējais izaicinājuma posms Pasaules Kausā. No mūsējiem vislabāk veicās Dmitrijam Trefilovam (27), kurš vingrošanā uz zirga izcīnīja bronzas medaļu.

Finālsacensībās uz zirga Dmitrijs Trefilovs izpelnījās lielisku novērtējumu (14.825 balles) un visai pārliecinoši izcīnīja bronzas medaļu, kas ir viņa augstākais sasniegums pēdējos gados. Savukārt sacensībās uz stieņa viņš šajā posmā ar 14.150 ballēm ieguva piekto vietu. Tikmēr mūsu Vitālijs Kardašovs brīvajās kustībās ar 14.325 ballēm finišēja septītais.

Savainojuma dēļ nestartējot mūsu līderei Valērijai Grišānei, visai labi cīnījās Sabīne Goša - brīvajās kustībās ar 11.575 ballēm viņa ieguva septīto vietu, tāds pats iznākums arī uz līdztekām, vienīgi vērtējums zemāks (9.175).

Kā zināms, iepriekš Eiropas čempionātā mūsu vingrotāji nostartēja bez īpašiem panākumiem. Atšķirībā no izaicinājuma posmiem, kontinentālajās meistarsacīkstēs dalībnieku sastāvs ir krietni spēcīgāks, tāpēc tur izcelties ir krietni grūtāk. Piemēram, izaicinājuma posmu sezonas rangā mūsu Kardašovs ieņem 2. vietu atbalsta lēcienā, taču tas nenozīmē, ka šajā disciplīnā viņš ir viens no labākajiem pasaulē.

Izmantotie resursi:
www.fig-gymnastics.com