Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Golfa turnīrs "LMT Open" eSports.lv tiešraidē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Šā gada 6. jūnijā Ozo Golf Club laukumā Rīgā jau septīto reizi notiks tradicionālais golfa turnīrs „LMT Open”, kas vienkop pulcēs Latvijas labākos amatieru golfa spēlētājus. Tiešraidē 13. bedrītes izspēli translēs portāls eSports.lv.

Par sacensību intrigu solās būt laukuma 13. bedrītes izspēle, kurā veiksminieks var tikt pie iespaidīgas balvas – raidot bumbiņu bedrītē ar vienu sitienu (hole in one), spēlētājs dāvanā saņems ekskluzīvo automašīnu BMW Alpina B6S. Pirmo reizi Latvijā interesenti varēs sekot līdzi Hole in One balvas izspēlei arī internetā, portāla esports.lv tiešraidē.

LMT prezidents Juris Binde, spēlē golfu kopš 2003. gada: „Ozo Golfa kluba organizētie turnīri LMT Open vienmēr ir labi sagatavoti un tāpēc spēlētāju īpaši iecienīti. Lai izdotos Hole in One sitiens, ir nepieciešama, pirmkārt, veiksme, taču ne mazāk svarīga ir prasme īstajā laikā un vietā izvēlēties pareizo spēles taktiku un inventāru. Prieks, ka LMT sniegtais atbalsts golfam sekmējis intereses palielināšanos par golfu Latvijā un septiņu gadu laikā ir izveidojusies jauna golferu paaudze. Mūsu juniori uzrāda iepriecinošus sniegumus starptautiskos turnīros un pat saņem stipendijas ārvalstu augstskolās. Novēlu visiem LMT Open 2009 dalībniekiem veiksmi un labus laika apstākļus!”

Ozo Golf Club direktors Armands Puče, spēlē golfu kopš 1998. gada: „LMT atbalsta sportu, veselīgu dzīves veidu un radošas iniciatīvas. Hole in One izspēle ir kā papildu intriga tradicionālajam LMT Open golfa turnīram, kurš allaž pulcējis labākos Latvijas spēlētājus. Raidīt bumbiņu mērķī no apmēram 120 metru attāluma – tas, protams, ir veiksmes stāsts, kur meistarībai ir pakārtota nozīme. Tieši tāpēc visiem spēlētājiem ir vienlīdz lielas iespējas nopelnīt kāroto trofeju, ko vienam no viņiem arī novēlu!”

Tiešraide esports.lv no Ozo Golf Club laukuma 13. bedrītes paredzēta sestdien, 6. jūnijā, no pulksten 10.30.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-04 14:46, pirms 15 gadiem
Kas var būt interesantaks par golfu..

  -2 [+] [-]

, 2009-06-04 16:05, pirms 15 gadiem
bl* loti interesanti ...
Ps . nožēlojami