Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Straume/Rumjancevs iekļūst 200 metru A finālā

Straume/Rumjancevs iekļūst 200 metru A finālā
Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs pēc uzvaras pērna gada U23 čempionātā

Noslēgusies jau otrā diena Spānijas pilsētā Trasonā notiekošajā Eiropas čempionātā smaiļošanā un kanoe airēšanā. Šodien lieliski nostartēja Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs, kuri divniekā 200 metru distancē uzvarēja savā pusfinālā un kvalificējās A finālam.

Ļoti labi šodien nostartēja Krists un Aleksejs, kuri, lai gan pa taisno no priekšbrauciena nespēja kvalificēties finālam, visu spēja nokārtot pusfinālā. Abi rīdzinieki savā pusfinālā uzvarēja (32.788) un iekļuva A finālā, kurš notiks rīt pulksten 10:37.

Šodien uz B finālu 1000 metros devās Krists Straume un Kristaps Zaļupe. Otrajā finālā latviešu duets palika pēdējais (ar laiku trīs minūtes un 30 sekundes) un čempionātu noslēdza 18. vietā.

Labi šodien nostartēja arī Mārtiņš Upītis, kurš savā priekšbraucienā 200 metros palika septītais, kas ļāva viņam kvalificēties pusfinālam. Pusfinālā sprinteris ierindojās astotajā vietā, taču laiks, kādu uzrādīja Upītis(37:413), bija labāks kā otra pusfināla brauciena astotās vietas ieguvējam, tādējādi rītdien jādodas uz B finālu.

Kanoists Miķelis Ežmalis iekļuva pusfinālā, taču tajā palika pēdējais, un 19 gadus vecajam kanoistam šis čempionāts ir beidzies.