Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''Salaspils'' dramatiskā pusfinālā sasniedz Eiropas čempionāta zelta maču frisbijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

''Salaspils'' dramatiskā pusfinālā sasniedz Eiropas čempionāta zelta maču frisbijā
Foto: Latvijas frisbija federācija.

Latvijas frisbija vienība “Salaspils” sestdien Eiropas čempionāta Brigē sasniedza finālu. Pusfinālā salaspilieši vien spēles galotnē ar 14:12 pieveica Somijas “PuTi”. Rīt finālā “Salaspils” otro reizi pēc kārtas spēkosies ar Nīderlandes “GRUT”.

Spēli ar pārsvaru iesāka “Salaspils”, taču puslaika izskaņā somi pārņēma vadības grožus. Otrajā puslaikā spēle ritēja punkts punktā, izskaņā labākiem tomēr esot latviešiem. Līdz ar to mūsējie atkal ir iekļuvuši finālā, kur būs jātiekas ar "Grut" no Nīderlandes.

Salaspilieši ar somiem tikās arī iepriekšējā Eiropas čempionāta pusfinālā, kad pirms diviem gadiem tika izspēlēts teju tas pats scenārijs – “Salaspils” bija pārāki spēles galotnē.

Šodien dienas pirmajā pusē Salaspils” ceturtdaļfinālā ar 15:6 pieveica Spānijas “Guayota”. Jau ziņots, ka grupas spēlēs “Salaspils” bez lielas pretestības tika pie četrām uzvarām.

Fināls pret “GRUT” paredzēts svētdien 11.40 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://frisbee.lv/