Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

''Salaspils'' dramatiskā pusfinālā sasniedz Eiropas čempionāta zelta maču frisbijā

''Salaspils'' dramatiskā pusfinālā sasniedz Eiropas čempionāta zelta maču frisbijā
Foto: Latvijas frisbija federācija.

Latvijas frisbija vienība “Salaspils” sestdien Eiropas čempionāta Brigē sasniedza finālu. Pusfinālā salaspilieši vien spēles galotnē ar 14:12 pieveica Somijas “PuTi”. Rīt finālā “Salaspils” otro reizi pēc kārtas spēkosies ar Nīderlandes “GRUT”.

Spēli ar pārsvaru iesāka “Salaspils”, taču puslaika izskaņā somi pārņēma vadības grožus. Otrajā puslaikā spēle ritēja punkts punktā, izskaņā labākiem tomēr esot latviešiem. Līdz ar to mūsējie atkal ir iekļuvuši finālā, kur būs jātiekas ar "Grut" no Nīderlandes.

Salaspilieši ar somiem tikās arī iepriekšējā Eiropas čempionāta pusfinālā, kad pirms diviem gadiem tika izspēlēts teju tas pats scenārijs – “Salaspils” bija pārāki spēles galotnē.

Šodien dienas pirmajā pusē Salaspils” ceturtdaļfinālā ar 15:6 pieveica Spānijas “Guayota”. Jau ziņots, ka grupas spēlēs “Salaspils” bez lielas pretestības tika pie četrām uzvarām.

Fināls pret “GRUT” paredzēts svētdien 11.40 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://frisbee.lv/


Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.