Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Moss vadīs NASCAR komandu

Moss vadīs NASCAR komandu
Rendijs Moss.
Foto - Scanpix

Amerikāņu futbola komandas Jaunanglijas "Patriots" malējais uzbrucējs Rendijs Moss paziņojis par jaunas NASCAR komandas "Moss Motorsports LLC" dibināšanu.

Moss, kurš kopš bērnības bijis autosacīkšu fans, plāno, ka komanda jau šogad piedalīsies dažos "Craftsman Truck Series" (viena no NASCAR sacīkšu sērijām. - aut.) posmos, bet 2009. gadā jau aizvadīs pilnu sezonu. Tikko nodibinātā komanda gan vēl nav paziņojusi par konkrētiem plāniem ne attiecībā uz iespējamajiem braucējiem, ne sponsoriem, ne auto ražotāju.

"Man no dabas ir vēlme sacensties, un šī ir iespēja pārbaudīt sevi citā līmenī," preses konferencē savu lēmumu komentēja pats sportists.

Moss nav pirmais amerikāņu futbolists, kas iesaistījies NASCAR. Viena no labākajām "Sprint Cup" komandām ir "Joe Gibbs Racing", kas pieder slavenajam trenerim Džo Gibsam. Kā īpašnieki dažādos laikos NASCAR darbojušās tādas futbola slavenības kā Dens Marino, Trojs Aikmans, Terijs Bredšovs.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

     [+] [-]

, 2008-05-01 20:44, pirms 16 gadiem
Interesants lēmums, es kaut kā pagalam nevaru iedomāties Mossu un NASCAR vienā maisā