Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Arlovskis: „Par savām kļūdām jāmaksā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis: „Par savām kļūdām jāmaksā”
Andrejs Arlovskis
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC čempions Andrejs Arlovskis (Baltkrievija), kurš dažas dienas atpakaļ zaudēja amerikānim Bretam Rodžersam uzskata, ka zaudēja, jo nenovērtēja savu pretinieku un turpmāk centīsies nepieļaut tādas kļūdas.

„Zaudējums ievainoja manu dvēseli. Man nepieciešams kaut ko darīt, lai tiktu tam pāri. Bretam Rodžersam ir laba statistika, taču pirms cīņas es viņu nevērtēju kā elites cīkstoni kā Fjodoru vai Bārnetu. Tā bija mana kļūda! Bet kad kļūdies par savām kļūdām jāmaksā. Es diezgan nopietni izturējos pret cīņu ar Rodžersu, taču neparedzēju, ka mačs izvērtīsies tā kā tas izvērtās,” izteicās Arlovskis.

Viņš uzskata, ka viņa lielākā kļūda bija, ka tas lielāko uzsvaru lika uz boksa tehniku, aizmirstot par cīņu.

„Es pārāk daudz koncentrējos uz boksu, bet aizmirsu par cīņu un Džiu-džitsu. Tas bija nepareizi. Tas ir tas par ko man būtu vērts padomāt. MMA nav bokss.”

„Man vajag kaut ko izmainīt. Nesaprotu kāpēc cilvēki aprunā manu it kā vājo žokli! Tad, kad tava seja ir atvērta četriem līdz pieciem sitieniem, tava žokļa cietība neko nelīdz, jo vienalga tevi izslēgs. Es piekritu cīņai un man sadēva pa pakaļu – viss vienkārši. Tas ir nedaudz apkaunojoši, taču, kas tevi nenogalina padara stiprāku. Man jādzīvo tālāk, jo es viennozīmīgi gatavojos atgriezties.”

Atgādinām, ka Andrejs Arlovskis (15-7-0) cīņu ar Bretu Rodžersu (10-0-0), kura risinājās turnīra Strikeforce: „Lawler vs. Shields” ietvaros, zaudēja jau pirmā raunda divdesmit otrajā sekundē, kad pēc amerikāņa uzbrukuma Arlovskis atradās uz ringa dēļiem.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-06-12 09:10, pirms 15 gadiem
Kad klipiņā pēc zaudējuma parādīja viņa acis tad patiešām palika žēl..šis tomēr samērā simpātisks kā sportists man šķiet!

     [+] [-]

, 2009-06-12 18:56, pirms 15 gadiem
no smagsvariem manupraat vinjam ir labaakais fiziskais potencials - tomer kautkas ar psihologiju nav lidz galam kaa vajag - par ko ari seit vinjs runaa... fjodors taadaa zinjaa izskataas vispaar kaa pilniigs miera mika - tikai veljoprojam ne reizi nav zaudeejis!

     [+] [-]

, 2009-06-13 09:26, pirms 15 gadiem
Es nesaprotu kāpēc visi negrib teikt ka Fjodorsir zaudējis vienu cīņu..protams tas nebija godīgi ar to elkoni bet statistikā tas parādās!
Fjodora klipus var skatīties ar apbreīnu kur viņš ir ārpus ringa

     [+] [-]

, 2009-06-16 09:26, pirms 15 gadiem
protams ka fjodors nav zudējis nevienam,vismaz atrāvies