Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Šīlds uzvar bijušo čempionu Lavleru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šīlds uzvar bijušo čempionu Lavleru
Robijs Lavlers un Džeiks Šīlds.
Foto: Sherdog.com

Vakar MMA turnīra Strikforce: „Lawler vs. Shields” vakara galvenajā cīņā Džeiks Šīlds pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica bijušo EliteXC vidējā svara čempionu Robiju Lavleru, nopelnot sev iespēju cīnīties ar patreizējo čempiona jostas īpašnieku Cungu Lī.

Džeika Šīldsa (23-4-1) stiprā puse ir cīņa uz partera, tāpēc tas jau no gonga atskanēšanas brīža centās dabūt Robiju Lavleru (16-5-0) uz grīdas, taču Lavlers labi aizsargājās un neļāvās sevi nogāzt uz zemes. Bet tad Šīlds pievērsās plānam B – centās piekļūt pretiniekam pēc iespējas tuvāk. Šis plāns arī attaisnojās – Šīlds satvēra Lavlera kaklu „giljotīnā” un sāka žņaugt. No šī satvēriena Lavleram nebija pa spēkam izkļūt ārā un tas bija spiests jau pirmajā raundā atzīt Šīldsa pārākumu.

„Esmu liels Robija fans,” pēc cīņas izteicās Šīlds. „Viņš ir viens no maniem mīļākajiem cīkstoņiem. Taču sanāca tā, ka šī nakts bija manējā.”

Šīlds arī minēja, ka ar šo uzvaru tas neapstāsies un tagad gaida titula maču ar patreizējo Strikeforce vidējā svara čempionu Cungu Lī (6-0-0).

Izmantotie resursi:
sherdog.com